Mis nooit nog een pakje met de eSafe pakjesbus

Header Image
pakjesbus eSafe
Header text

Mis nooit nog een pakje met de eSafe pakjesbus

Twijfel je al een tijdje over de aankoop van een pakjesbus? Maar weet je niet of het iets voor jou is? Pakketbrievenbussen brengen heel wat voordelen met zich mee. We lijsten voor jou de 5 belangrijkste op, zodat jij nog beter weet of zo'n pakketbrievenbus iets voor jou is.

Wat is een pakjesbus?

Een pakjesbus of pakketbrievenbus is een brievenbus met pakketvak, eventueel met apart postvak. Als je een online bestelling plaatst voor een nieuw paar schoenen of belangrijke onderdelen, kan je instructies opgeven voor je pakketbrievenbus. Zo weet de postbode waar je pakje veilig achtergelaten kan worden.

Je pakketje blijft in een pakjesbus volledig achter slot en grendel totdat jij met een sleutel of code het pakje uit de brievenbus haalt. Als je vaak pakjes laat leveren en wat plaats over hebt op je gevel of oprit, dan is een pakketbrievenbus zeker een goede keuze voor jou.

Weet je nog niet goed hoe het werkt? Lees dan verder op onze website over brievenbussen voor pakjes en de belangrijkste features. 

5 voordelen van een pakjesbus

1. Je pakketje wacht voortaan op jou

Met een pakketbrievenbus hoef je na je werk niet meer langs het postkantoor of een ander postpunt om je pakje op te halen. Eens je thuis bent, moet je simpelweg je pakketbrievenbus openen en je pakket(ten) er uithalen. Zo vermijd je heel wat onnodige ritten, zowel voor jou als voor de postbode.
 

2. Bestellingen laten ophalen

Afhankelijk van het type pakketbrievenbus kan je ook bestellingen en pakjes direct bij jou thuis laten ophalen. Perfect voor de klanten van een kleine zelfstandige zaak, retourverzendingen of zelfs gewoon voor de sleutel van de schoonmaker! Lijkt dat je wat? Schaf dan een pakketbrievenbus met digitaal of elektrisch cijferslot aan. Met de juiste code kan iemand anders dan makkelijk je brievenbus openen en weer sluiten.
 

3. Goed voor het milieu

Je denkt er misschien niet meteen aan, maar een pakketbrievenbus is goed voor het milieu! Koeriers verspillen heel wat benzine aan onnodige ritten van en naar het ophaalpunt. In sommige regio's is een dagbladhandel of winkel het standaardafhaalpunt, waardoor postbodes pas een dag later de pakjes daar kunnen achterlaten. Met een pakketbrievenbus vermijd je al dat gedoe en draag je bij aan een duurzamere wereld.
 

4. Design tot in alle details

Pakjesbussen hebben een tijdloos, strak design en geven je woning of gebouw meteen een ‘extraatje’. . Brievenbussen worden vaak wel eens vergeten in de architecturale vormgeving, maar het is een belangrijk visitekaartje voor een gebouw, of het nu gaat om één bus voor een particuliere woning of meerdere brievenbussen voor appartementen of bedrijven.
 

5. Veiligheid voor je pakjes én voor jou

Dieven worden steeds slimmer. Als er een pakje in het zicht staat, kunnen ze gemakkelijk alle informatie op het label zien. Ook de doos kan heel wat zeggen over de spullen jij in huis hebt. . Met een goede brievenbus blijven je brieven en pakjes veilig en geef je niet per ongeluk te veel informatie weg.

De pakketbrievenbussen van eSafe

Voor pakketbrievenbussen van hoge kwaliteit en met een modern design moet je bij eSafe zijn. In ons breed assortiment vindt iedereen de ideale pakketbrievenbus.
 

Handig in gebruik

De pakjesbussen van eSafe zijn helemaal niet ingewikkeld in gebruik. Afhankelijk van het model kunnen pakketten langs voor of langs de bovenkant gedeponeerd worden. Het is zo eenvoudig dat je er zeker van kunt zijn dat er niets misgaat bij de levering van jouw langverwachte pakje.
 

Kwaliteit

Een pakketbrievenbus moet wel een tijdje kunnen meegaan. Het materiaal waaruit zo’n brievenbus vervaardigd is, dient van hoge kwaliteit te zijn. Sommige ‘goedkopere’ brievenbussen worden uit verzinkt staal gemaakt. Op lange termijn zijn die bussen niet interessant, want ze gaan minder lang mee. eSafe gebruikt kwalitatief roestvrij aluminium dat een hele tijd meegaat, door weer en wind en pakje na pakje.
 

Design

Een brievenbus moet niet alleen praktisch zijn, hij moet er ook goed uitzien! Met de strakke lijnen, het tijdloos design en de minimalistische look van een eSafe pakketbrievenbus zit je altijd goed. 

De eSafe pakketbrievenbussen zijn beschikbaar in verschillende kleuren: zwarte pakketbrievenbussen, natuurtinten en RAL-kleuren. Kies je favoriete RAL-kleur en krijg een brievenbus die volledig bij jou en jouw woning past. Ook voor bedrijven met een specifieke huisstijl zijn er zo heel wat mogelijkheden om van een saaie brievenbus een echte eyecatcher te maken.

Prijs:
Materiaal:
Beveiliging:
Postwetgeving gekeurd:
Pakketvolume:
Beschikbare kleuren:
 
Dropbox Small
Dropbox Small
€ 895,00 incl. BTW
Roestvrij aluminium
Valklep
Medium
 
 
 
+2000 andere

Indien je jouw RAL kleur hier niet terugvindt, kan je de RAL code doorgeven en lakken we de pakketbrievenbus in het gewenste kleur.

Fenix Top Medium
Fenix Top Medium
€ 1583,00 incl. BTW
Roestvrij aluminium
Valklep
Medium
 
 
 
+2000 andere

Indien je jouw RAL kleur hier niet terugvindt, kan je de RAL code doorgeven en lakken we de pakketbrievenbus in het gewenste kleur.

Brievenbus pakjes zwart Nexus
Nexus
€ 1118,00 incl. BTW
Roestvrij aluminium
Digitaal cijferslot
Large
 
 
 
+2000 andere

Indien je jouw RAL kleur hier niet terugvindt, kan je de RAL code doorgeven en lakken we de pakketbrievenbus in het gewenste kleur.

next prev

eSafe: al je pakjes 24/7 geleverd

Met een eSafe brievenbus hoef je niet meer eindeloos wachten tot je bestelling beschikbaar is bij een postpunt. Al je pakjes kunnen 24/7 bij jou thuis geleverd worden in je mooie, praktische pakjesbus.

Ontdek ons aanbod en vind de ideale pakketbrievenbus voor jou!

Door te versturen gaat u akkoord met de privacy voorwaarden.