De brievenbus voor pakjes: DE upgrade voor elk gebouw

Header Image
Brievenbus voor pakjes
Header text

Een brievenbus voor pakjes of ook wel de “pakketbrievenbus” is een nieuwe trend: hypermodern, heel veilig en super praktisch. Zo’n kastvormige brievenbus heb je misschien wel al eens gezien als Bpost-afhaalpunt in stations of drukbezochte plaatsen. Maar wist je dat je een pakket-brievenbus ook bij jouw woning of in jouw gebouw of bouwproject kan installeren? Zo kan je altijd pakjes ontvangen, zelfs wanneer je niet thuis bent. Met een kwalitatieve eSafe-brievenbus krijg je er meteen een digitale conciërge bij, voor een goede prijs! 
 

Alle voordelen van een pakketbrievenbus

  • Je moet nooit meer thuis zijn voor de levering van je pakje
  • Pakjes retourneren of verzenden is nooit zo gemakkelijk geweest
  • Je pakje wacht op jou in een veilige omgeving
  • Stijlvol design voor elk gebouw
  • Je draagt bij aan een duurzamere wereld

Hoe werkt een pakket-brievenbus nu precies?

Dankzij de slimme pakketbrievenbus moet je niet meer zorgen dat je thuis bent voor de levering van je pakje! Met een elektrisch of digitaal cijferslot zitten je pakjes altijd veilig op je te wachten. Pakjes ontvangen was nog nooit zo simpel!

Je kan ook gemakkelijk pakjes laten ophalen die je wilt retourneren of klaarleggen voor verzending. In plaats van met grote pakketten naar het postkantoor te moeten gaan, kan je de pakjes in een apart vak van je brievenbus klaarleggen.

Bij eSafe kan je kiezen voor een simpele (vrijstaande) brievenbus zonder extra digitale mogelijkheden of een brievenbus connect, die direct met je smartphone verbonden staat.
 

(Vrijstaande) pakketbrievenbus

Hou je het liever simpel? Dan kan je kiezen voor een pakket-brievenbus zonder smartphone-verbinding. Deze brievenbussen hebben een strak design en een deurtje vooraan of klep bovenaan. Je kan daarbij kiezen voor een kleinere pakketbrievenbus of een groter formaat zodat je grote pakketten of grote hoeveelheden post makkelijk thuis kunt ontvangen.

Bij een brievenbus zoals de Nexus brievenbus geef je bij je bestelling de cijfercode mee bij het invullen van het adres. Zo weet de postbode perfect waar het pakket geleverd moet worden. Een Dropbox of Fenix brievenbus werkt dan weer met een valklep. Eens het pakketje in de brievenbus zit, krijg je hem er zonder sleutel niet meer uit.
 

(Vrijstaande) brievenbus Connect

Heb je liever een all-in oplossing waarbij je gemakkelijk via je smartphone de pakketbrievenbus kunt open doen? Kies dan voor een brievenbus Connect zoals de Fenix Connect. Deze vrijstaande pakketbrievenbus met strak design en videofoon zorgt voor een esthetische integratie van brievenbus, deurbel en en videofoon. Toch liever gewoon een slimme brievenbus zonder videofoon? Je kan ook een brievenbus Connect nemen zonder videofoon, waarbij je wel nog steeds op afstand je brievenbus kunt openen voor de postbode.
 

Pakketbrievenbus voor appartementen en bedrijven

Ben je een aannemer die graag een handige upgrade geeft aan een bouwproject of gebouw? Bij eSafe heb je ook een prachtig assortiment aan modulaire pakketbrievenbussen die perfect voor je kantoorgebouw of in de inkomhal van je appartement kunnen staan.

Zo vermijd je gedoe voor je bewoners of werknemers en kunnen ze altijd (grote) pakketten op een handige locatie ontvangen. Daarnaast zijn de pakketbrievenbussen van eSafe personaliseerbaar. Zo passen ze perfect bij de huisstijl van jouw bedrijf of in de architectuur van het appartementsgebouw. 

Bekijk de producten voor appartementen en bedrijven.

Is dat allemaal wel veilig?

Op vlak van veiligheid mag je op je twee oren slapen. De brievenbus voor pakjes is voorzien van heel wat technische snufjes om de veiligheid van je pakje te garanderen. Afhankelijk van de pakket-brievenbus waar je voor kiest voor je woning, appartement of bedrijf zijn je pakjes veilig afgesloten met een elektrisch/digitaal slot of een valklep. Er kan dus nooit zomaar iemand aan je pakje!

Zeker met de brievenbussen met connect-functionaliteit kan je altijd een oogje in het zeil houden. Via bijvoorbeeld de Bticino-app of een andere Smart Home-app ontgrendel je zelf gemakkelijk je pakketbrievenbus. Met een bijkomende videofoon zie je dan of het pakketje veilig geleverd is. Ook voor bedrijven is dit bijzonder handig wanneer de brievenbus niet dichtbij de receptie gelegen is.

Past zo een brievenbus voor pakjes wel in mijn bouwproject?

Met een slimme pakketbrievenbus krijg je een digitale conciërge met een tijdloze stijl, die altijd klaarstaat om pakketjes te ontvangen. Bovendien is hij in alle formaten beschikbaar: dankzij het modulaire karakter van de eSafe wall zijn de grootte van de compartimenten en het aantal pakketvakken volledig aanpasbaar aan de beschikbare ruimte.

Is er toch niet voldoende ruimte in de inkomhal van je bouwproject of heb je liever een centrale hub? Geen probleem, je kan kiezen voor een vrijstaande brievenbus die op een goede locatie staat. Je bouwproject heeft er dan meteen ook een echte eyecatcher bij!

Geïnteresseerd in wat eSafe kan doen voor jouw inkomhal? Vraag een offerte aan en plan een gesprek in met onze designspecialisten!

De brievenbus voor iedereen

Een pakketbrievenbus enkel voor hypermoderne woningen en bouwprojecten? Nee hoor! Iedereen kan genieten van de voordelen van een pakketbrievenbus met de verschillende producten van eSafe. We hebben oplossingen op maat voor elk type gebouw en elke klant.
 

Woningen

Of je nu een vrijstaande brievenbus wilt of een brievenbus die aan de muur kan worden bevestigd, eSafe staat voor je klaar met personaliseerbare pakketbrievenbussen met een strak design. Je kan ook een huisnummer op je pakketbrievenbus laten bevestigen zodat de postbode altijd direct ziet waar het pakje geleverd mag worden.
 

Appartementen

Combineer je graag stijl met functionaliteit? Bekijk dan de eSafe-oplossingen voor appartementen. Door het moduleerbare karakter van de eSafe Wall kies je zelf volledig hoeveel brievenbussen en pakketvakken je wilt voor jouw appartementsgebouw. Geen plaats in de inkomhal? We hebben ook oplossingen voor buiten! 
 

Bedrijven

Laten je werknemers graag iets leveren op het werk, maar is dit niet altijd even gemakkelijk wanneer ze net in een vergadering zitten? Opteer dan voor een pakketbrievenbus bij je bedrijf dat altijd beschikbaar is om pakjes te ontvangen. Volledig beveiligd én in jouw huisstijl! Ook een vrijstaande brievenbus is een optie. Dan zorg je meteen voor een visuele eyecatcher nog voordat klanten je bedrijf binnenstappen.

Pakketbrievenbus: een duurzame oplossing

In één op tien van de gevallen moeten er pakjes opnieuw mee met de bezorger omdat niemand thuis is. Bezorgers moeten dus nog te vaak voor niets ergens heen rijden, wat met het oog op duurzaamheid niet goed is. Door een brievenbus voor pakjes te installeren in je bouwproject draag je je steentje bij aan een duurzamer e-commerceverhaal! Bovendien bespaar je ook op verplaatsingen door (retour)verzendingen te doen via de slimme brievenbus.

Prijs:
Materiaal:
Beveiliging:
Postwetgeving gekeurd:
Pakketvolume:
Beschikbare kleuren:
 
Dropbox Small
Dropbox Small
€ 895,00 incl. BTW
Roestvrij aluminium
Valklep
Medium
 
 
 
+2000 andere

Indien je jouw RAL kleur hier niet terugvindt, kan je de RAL code doorgeven en lakken we de pakketbrievenbus in het gewenste kleur.

Fenix Front
Fenix Front
€ 1793,00 incl. BTW
Roestvrij aluminium
Digitaal cijferslot
Large
 
 
 
+2000 andere

Indien je jouw RAL kleur hier niet terugvindt, kan je de RAL code doorgeven en lakken we de pakketbrievenbus in het gewenste kleur.

pakketbrievenbus Fenix Connect Bticino
Fenix Connect Bticino
€ 4105,00 incl. BTW
Roestvrij aluminium
Elektrisch slot
Medium
 
 
 
+2000 andere

Indien je jouw RAL kleur hier niet terugvindt, kan je de RAL code doorgeven en lakken we de pakketbrievenbus in het gewenste kleur.

next prev

eSafe: een persoonlijke oplossing voor jouw pakjes

Gedaan met pakjes missen of een hele dag voor je raam wachten op dat ene pakje. Met een mooie pakketbrievenbus van eSafe kunnen je pakjes telkens veilig geleverd worden. De postbode zal je brievenbus graag zien aankomen!

Geïnteresseerd in de verschillende opties? Bekijk de producten op onze website of contacteer ons met al je vragen.

Door te versturen gaat u akkoord met de privacy voorwaarden.