Jouw eSafe in elke kleur van de RAL kleurenwaaier

Header Image
RAL kleur eSafe pakketbrievenbus
Header text

Wie een eSafe koopt, gaat vaak voor zwart. Het is strak, tijdloos en past overal bij, maar wist je dat je bij eSafe keuze hebt uit meer dan 2000 RAL kleuren? Een Nexus in signaalgrijs (RAL 7004), briljantblauw (RAL 5007) of kerriegeel (RAL 1027) is dus geen enkel probleem. Bij eSafe zijn pakketbrievenbussen in alle kleuren van de regenboog te verkrijgen!
 

Wat zijn RAL kleuren?

Het officiële RAL-systeem vindt zijn oorsprong in 1927 in Duitsland. Het staat dan ook voor ‘ReichsAusschuss für Lieferbedingungen’, of, in het Nederlands, ‘Rijkscommissie voor leveringsvoorwaarden’. Hoewel dat allemaal heel erg stoffig en verouderd klinkt, is RAL nog steeds een globale indicatie voor kleur

Door de RAL kleurcode weet je zeker dat het om de juiste kleur gaat, want wat voor de ene persoon beige (RAL 1001) is, is voor de andere ivoorkleurig (RAL 1014). Daarnaast kunnen kleuren die op een scherm worden getoond, afwijken van hoe ze in het echt zijn. Bij eSafe wordt er steeds gewerkt met een officiële RAL kleurenwaaier. Het laagje poedercoating die er bovenop komt voor een strakke finish, kan de kleur enigszins beïnvloeden. Maak je geen zorgen! We streven er steeds naar om de pakketbrievenbus in het kleur te leveren die jij koos! 
 

Alle RAL kleuren bij eSafe

Standaard

De standaardkleur bij eSafe is gitzwart (RAL 9005), een RAL-classic. De verf heeft een matte finish, wat je eSafe-brievenbus meteen een strakke en stijlvolle uitstraling geeft. Met deze RAL kleur speel je op (e)safe, want het is tijdloos en past overal bij. 
 

Veelvoorkomend

Verkeerswit (RAL 9016), antracietgrijs (RAL 7016), koperbruin/Cortenstaal (RAL 8004), structuurlak (RAL 9008), blank aluminium (RAL 9006), kwartsgrijs (RAL 7039), grijs aluminium (RAL 9007) en grijsbruin (8019) zijn de 8 meest voorkomende kleuren naast gitzwart. Als je gitzwart dus te hard vind, dan kan je, mits een kleine meerkost, makkelijk één van deze kleuren bestellen. Omdat ze niet standaard op stock liggen, maar wel makkelijk te verkrijgen zijn, mag je rekenen op een levertijd van vier weken
 

Specifiek

Wie écht een unieke eSafe wil, kiest een minder voor de hand liggende kleur. Misschien past wijnrood (RAL 3005), briljantoranje (RAL 2005), goudgeel (RAL 1004), smaragdgroen (RAL 6001), pastelblauw (RAL 5024) of roodpaars (RAL 4002) beter bij de kleur van je voordeur? Voor een kleine meerkost laten we het volledige plaatje kloppen. 

Omdat deze kleuren erg specifiek zijn, is de levertermijn ook een beetje langer. Laat dat je echter niet tegenhouden om een volledig unieke eSafe voor de deur te hebben! 

Welke RAL kleur kies ik?

De RAL kleurenwaaier kan overweldigend zijn. Er is zoveel keuze! Het is ook moeilijk om je iets voor te stellen bij gentiaanblauw (RAL 5010), pijnboomgroen (RAL 6028) of mosgrijs (RAL 7003). Daarnaast roept het heel wat vragen op: wat is nu eigenlijk het verschil tussen RAL 2001 en RAL 2002? Ligt dat in dezelfde lijn als RAL 3001? Deze website biedt een antwoord op al jouw RAL-gerelateerde vragen en heeft een handige tool om RAL kleuren te bepalen. 

Daarnaast kan je altijd bij eSafe terecht. Wist je trouwens dat je huisnummers in dezelfde RAL kleuren kan krijgen? Als jij een Fenix Top in antracietgrijs (RAL 7016), ultramarijn blauw (RAL 5002) of in vuurrood (RAL 3000) aankoopt, dan is het mogelijk om je huisnummer in hetzelfde kleur te bestellen. Op die manier creëer je nog meer eenheid!

De eSafe belofte

Kwaliteit

eSafe werkt steeds met de meest kwalitatieve producten en duurzame materialen. Voor verf hebben we een even hoge standaard! De textuurlak die we bij eSafe gebruiken, is erg sterk en laat geen oneffenheden na. Een stijlvolle en strakke uitstraling is dus gegarandeerd. Daarnaast is je eSafe meteen beschermd tegen allerlei weersomstandigheden.
 

Onderhoud

Om zo lang mogelijk te genieten van RAL kleur die je koos, is het belangrijk om je eSafe goed te onderhouden. Door je pakketbrievenbus met zeep, een schuurspons of een bijtend middel schoon te maken, beschadig je de lak. Er komen dan krassen in of de verf wordt dunner. Je maakt dus beter je eSafe schoon met een doek en lauw water. Op die manier geniet je het langst van de kleur die jij zo zorgvuldig uitkoos!
 

Garantie

Afhankelijk van het probleem dat je ondervindt, biedt eSafe 10 jaar garantie op de poederlak. Merk je een productiefout in de verf op? Dan zetten we dat zo snel mogelijk recht!
 

Heb jij de juiste RAL kleur voor je eSafe al gevonden? Laat het ons weten!

Door te versturen gaat u akkoord met de privacy voorwaarden.