Pakketbrievenbussen: mis nooit meer een pakje!

Header Image
Pakketbrievenbussen: mis nooit meer een pakje!
Header text

Pakketbrievenbussen: mis nooit meer een pakje!

Mis je vaak een pakje? Ben je het beu om een hele dag te wachten en dat dan de postbode net komt als je even buitenshuis bent? Gedaan met uren voor het raam te hangen. Met de pakketbrievenbussen van eSafe kan de postbode gewoon je pakjes direct in je brievenbus achterlaten. Ontdek het aanbod van eSafe en investeer in de veiligheid van je pakketten!

Wat is een pakketbrievenbus?

Een pakket-brievenbus is heel simpel een brievenbus die groot genoeg is voor (grote) pakketten en extra beveiligd is met een handig slot. Het kan je brievenbus vervangen of in de buurt van een gewone brievenbus geïnstalleerd worden, afhankelijk van het model. Ook voor appartementen of bedrijven zijn er tal van opties om pakketbrievenbussen te installeren voor de bewoners of werknemers. Een pakketbrievenbus is dus veelzijdig!

Een pakketbrievenbus is niet alleen handig voor jou, het is ook een pak duurzamer. Postbodes verbruiken namelijk heel wat benzine als ze te veel pakjes weer terug moeten meenemen. Dat probleem vermijd je volledig met een pakketbrievenbus.

Lees nog duurzame tips in dit artikel van VPRO.
 

De vele voordelen van een pakketbrievenbus

  • Je moet niet meer hele dagen wachten op de levering van je pakje
  • Retourneer en verzend pakjes van thuis
  • Modern design voor elk gebouw
  • Draag bij aan een duurzamere wereld

Nieuwsgierig naar waar je een pakketbrievenbus kunt aanschaffen? Neem een kijkje in onze lijst van verdelers.

Veiligheid

Een angst die veel mensen hebben bij zo'n grote pakketbrievenbus is dat het pakje toch gestolen kan worden. Je zorgt er met een pakketbrievenbus echter voor dat je pakketjes veel veiliger op je kunnen wachten. Steeds vaker proberen een postbode of pakketbezorger je pakketten toch in de buurt achter te laten. Dit kan achter een heg zijn of bij de buren, wat niet altijd even veilig is. Met een pakketbrievenbus zit je pakje achter slot en grendel!

Ook voor inbrekers is het moeilijker om in zo'n beveiligde brievenbus te geraken. Zeker voor appartementen, waar al snel pakjes in de inkomhal blijven staan, zijn pakketbrievenbussen een manier om de veiligheid juist te verhogen.

De pakketbrievenbussen van eSafe

Bij eSafe krijg je niet enkel een pakketbrievenbus die uitermate veilig is, je krijgt heel wat keuzemogelijkheid zodat je een brievenbus krijgt die volledig bij jouw woning of gebouw past.


Vrijstaand of niet

Een prachtige eyecatcher in je voortuin of op de oprit van je bedrijf, een mooie vrijstaande brievenbus doet meer dan je denkt. Met een brievenbus zoals onze Fenix Front pakketbrievenbus kan je gemakkelijk al je post en zelfs grotere pakketten ontvangen.

Bij eSafe bieden we niet enkel vrijstaande brievenbussen aan, maar ook brievenbussen die aan een muur of poort geïnstalleerd kunnen worden. De Boxis brievenbus kan bijvoorbeeld gemakkelijk ergens aan bevestigd worden. Perfect voor wanneer je geen grote voortuin hebt waar een vrijstaande brievenbus gezet kan worden.

eSafe biedt echter ook inbouw-opties aan. Hiermee kan je een esthetische integratie krijgen van videofoon en (pakket)brievenbus. Perfect voor nieuwbouwwoningen waar nog alles mogelijk is! Zo past alles in de design van je woning.
 

Modulair of simpel

Of je nu een enkele pakketbrievenbus nodig hebt voor een woning of meerdere pakketbrievenbussen voor je inkomhal, eSafe heeft verschillende opties voor je klaarstaan! Voor woningen heb je uiteraard genoeg met één brievenbus. Onze pakketbrievenbussen hebben een strakke design waar geen randje teveel aan zit.

Voor een inkomhal van een appartement of bedrijf bieden we de eSafe Wall aan: een modulaire constructie waar je als aannemer of bedrijfsleider volledig kunt bepalen hoeveel postvakken en pakketbrievenbussen je nodig hebt. Ook een videofoon kan je gemakkelijk integreren in de eSafe Wall.


Connect

Het klinkt bijna als toekomstmuziek: vanop afstand je brievenbus ontgrendelen zodat een pakketbezorger een pakje kan achterlaten. Met de Connect-functionaliteit kan het echter! We bieden een aantal pakketbrievenbussen aan die verbonden zijn met de Bticino-app. Als er wordt aangebeld, krijg je een melding en kan je het pakketvak openen via je smartphone.

Een brievenbus zoals de Fenix Connect kan volledig geïntegreerd worden met een videofoon en codeklavier. Met dit smartpanel kan je dan zelfs een poort of deur openen.


Personaliseerbaar

Liever toch geen simpel zwart? Doordat we werken met hoogwaardig gepoedercoat staal, kunnen we jouw brievenbus aanbieden in alle RAL-kleuren. Bekijk onze brochure om te zien welke kleuren we standaard in aanbod hebben. Andere RAL-kleuren zijn perfect mogelijk, maar er komt dan een meerkost bij. Geef ons de kleurcode door van de RAL-kleur die je wilt en we brengen de juiste poederlak aan.

Daarnaast kan je je pakketbrievenbus ook personaliseren met een huisnummer, gravure of andere visuele elementen. Zeker voor bedrijven is het belangrijk dat alles in je huisstijl is, zelfs je pakketbrievenbus!

Prijs:
Materiaal:
Beveiliging:
Postwetgeving gekeurd:
Pakketvolume:
Beschikbare kleuren:
 
Fenix Top Medium
Fenix Top Medium
€ 1583,00 incl. BTW
Roestvrij aluminium
Valklep
Medium
 
 
 
+2000 andere

Indien je jouw RAL kleur hier niet terugvindt, kan je de RAL code doorgeven en lakken we de pakketbrievenbus in het gewenste kleur.

Fenix Front
Fenix Front
€ 1793,00 incl. BTW
Roestvrij aluminium
Digitaal cijferslot
Large
 
 
 
+2000 andere

Indien je jouw RAL kleur hier niet terugvindt, kan je de RAL code doorgeven en lakken we de pakketbrievenbus in het gewenste kleur.

pakketbrievenbus Fenix Connect Bticino
Fenix Connect Bticino
€ 4105,00 incl. BTW
Roestvrij aluminium
Elektrisch slot
Medium
 
 
 
+2000 andere

Indien je jouw RAL kleur hier niet terugvindt, kan je de RAL code doorgeven en lakken we de pakketbrievenbus in het gewenste kleur.

next prev

Sluitingsmechanismen van een pakket-brievenbus

Om je pakketje veilig achter slot en grendel te houden, heb je een kwalitatief sluitingsmechanisme nodig. Maar welke zijn er? eSafe biedt een aantal mogelijkheden aan, afhankelijk van je budget en hoe je de pakket-brievenbus wilt gebruiken.


Digitaal cijferslot

Als je meerdere pakjes laat leveren of graag pakketten laat retourneren vanuit je eigen brievenbus, kan je kiezen voor een pakketbrievenbus met een digitaal cijferslot zoals de Nexus pakketbrievenbus! Je stelt vooraf een code in en geeft die mee bij je online bestelling. De postbode kan dan gemakkelijk je brievenbus ontgrendelen met de code op het pakje.

Als je meerdere pakjes ontvangt is een digitaal cijferslot handig omdat verschillende pakketbezorgers de code kunnen krijgen. Een pakketbrievenbus met een cijferslot is echter over het algemeen iets duurder dan een pakketbrievenbus met valklep of drukknop. 
 

Valklep

Het simpelste sluitingsmechanisme is de valklep. De pakketbezorger kan het pakje van bovenaf in de pakketbrievenbus steken. Eens het deksel gesloten wordt, schuiven de pakjes naar beneden en zitten ze daar veilig tot je de brievenbus opent met de sleutel. De Dropbox brievenbus heeft ook een dubbele bodem waarmee je het volume van het pakjesvak zelf kunt bepalen.

Afhankelijk van de grootte van je brievenbus kan je ook gemakkelijk meerdere (grote) pakketten ontvangen. Bij een pakketbrievenbus met valklep kan je echter geen pakketten klaarleggen voor verzending. Als je deze functionaliteit nodig hebt, omdat je bijvoorbeeld een webshop hebt en veel verzendingen moet doen, is het beter om te kiezen voor een brievenbus met een elektrisch of digitaal cijferslot.
 

Drukknop

Als je al een gewone brievenbus hebt en een budgetvriendelijke oplossing zoekt, dan is een pakketbrievenbus met drukknop zoals de Pushbox pakketbrievenbus de perfecte optie! Je ontgrendelt op voorhand de brievenbus. De postbode plaatst het pakje in de brievenbus en drukt dan op de aangeduide knop. Je pakje ligt veilig achter slot en grendel.
 

Connect

Met de extra Connect-functionaliteit, ontgrendel je ook je brievenbus op afstand via de smartphone-app van Bticino. Je integreert dan ook een pakketbrievenbus met een videofoon en zelfs een postvak. Zo ontvang je gemakkelijk post en pakketten thuis en raak je nooit een pakje kwijt.

Neem een kijkje bij onze producten. Heb je een vraag over een bepaalde pakketbrievenbus? Aarzel ons niet te contacteren!

Pakketbrievenbussen: voor wie zijn ze geschikt?

Pakketbrievenbussen zijn geschikt voor iedereen die graag op een veilige manier pakjes ontvangt en wilt dat ze thuis bewaard worden. Bij eSafe bieden we pakketbrievenbussen aan voor verschillende gebruikers. Of je nu een particulier bent of een aannemer die een bouwproject een goede upgrade wil geven, in ons aanbod vindt iedereen de geschikte pakketbrievenbus. Ook voor bedrijven hebben wij de perfecte pakketbrievenbus.


Woningen

Ontvang je wel eens producten van een online webshop? Je wilt natuurlijk dat deze veilig aankomen en dat je niet eerst nog na je werk naar het postkantoor moet rijden voor je pakje. Met een pakketbrievenbus ontvang je altijd zo snel mogelijk je pakjes en haal je ze rechtstreeks af in je eigen brievenbus.


Appartementen

In een appartement kan post en pakketten ontvangen soms een gedoe worden. Postbode laten de pakjes zomaar achter in de inkomhal, waardoor ze sneller gestolen kunnen worden. Als aannemer of syndicus kan je opteren voor een veiligere optie: pakketbrievenbussen. Die moeten er ook helemaal niet lelijk uitzien! Met de modulaire eSafe Wall kies je hoeveel post- en pakketvakken je laat installeren en in welke kleuren. Zo geef je meteen een upgrade aan je inkomhal.


Bedrijven

Ontvangen je werknemers wel eens pakjes op het werk? Dan kan een pakketbrievenbus een goede keuze zijn! Door de personaliseerbaarheid van pakketbrievenbussen zoals de brievenbussen van eSafe maak je van je pakketbrievenbus ook meteen je een prachtige eyecatcher, volledig in de huisstijl van je bedrijf.

eSafe: Je pakketje wacht voortaan op jou!

Gedaan met uren wachten voor je raam en toch nog je pakjes missen. eSafe staat voor je klaar met de beste pakketbrievenbussen en een uitstekende klantenservice. Investeer in de veiligheid van je post en kies voor een kwalitatieve pakketbrievenbus.

Heb je nog vragen over wat eSafe voor jou kan doen? Contacteer ons met al je vragen!

Nog vragen? Neem contact op met onze productspecialisten!

Heb je nog specifieke vragen en kon je de antwoorden niet terugvinden op onze website? Stel je vraag hieronder. We brengen je graag in contact met een verdeler in jouw buurt. Zij geven je met plezier feedback op al je vragen!

Door te versturen gaat u akkoord met de privacy voorwaarden.