De allerbeste pakjesbrievenbus voor jouw huis of gebouw

Header Image
pakjesbrievenbus eSafe
Header text

De allerbeste pakjesbrievenbus voor jouw huis of gebouw

Ben jij die ritjes naar het postpunt voor een gemist pakje wat moe? Wij hebben de oplossing!  Investeer in een pakketbrievenbus op maat. Als je graag een kwalitatieve pakjesbrievenbus wenst met alle nodige functies, kies je het best voor een pakketbrievenbus van eSafe. Ontdek in dit artikel waarom eSafe de beste keuze is voor jouw toekomstige pakjesbrievenbus!

De voordelen van een pakjesbrievenbus

Verzeker een gemakkelijke thuislevering met een pakketbrievenbus. We zetten de voordelen van een pakjesbrievenbus even op een rij:

  • Met een pakketbrievenbus hoef je niet meer thuis te zijn voor de levering van je pakje.
  • Pakjes retourneren of verzenden kan! Let wel op: je dient te investeren in het juiste model. 
  • Je pakje is helemaal veilig.
  • Een pakketbrievenbus heeft een stijlvolle uitstraling en is een meerwaarde voor jouw woning of gebouw.
  • Je draagt bij aan een duurzamere wereld!

Wil je pakjes ontvangen op de gemakkelijkste manier? Investeer dan in een pakketbrievenbus!
 

Waarom eSafe de beste keuze is voor jou

Nu je weet wat de voordelen zijn van een pakjesbrievenbus, wil je natuurlijk weten waarom het zo'n goed idee is om te kiezen voor eSafe. We leggen het graag helemaal voor je uit.

Heb je specifieke vragen over ons aanbod of onze service? Aarzel dan niet om ons te contacteren!
 

Breed aanbod voor elke woning en elk gebouw

We willen niet allemaal dezelfde woning of hetzelfde kantoorgebouw.  Waarom zouden we dan exact dezelfde brievenbus willen? Met eSafe kan je kiezen uit een breed aanbod aan pakketbrievenbussen.

Heb je een vrijstaande brievenbus nodig waarin je grote pakketten kan ontvangen? Kijk dan eens naar onze stijlvolle Fenix Top Large, een ruime pakketbrievenbus met een uitneembare dubbele bodem, of de Fenix Front, voor nog meer ruimte. Moet je appartementsgebouw grote hoeveelheden post aankunnen? Dan kan je kiezen voor de modulaire eSafe Wall!

Ontdek onze verschillende opties voor jouw gebouw:

Prijs:
Materiaal:
Beveiliging:
Postwetgeving gekeurd:
Pakketvolume:
Beschikbare kleuren:
 
Fenix Top Large
Fenix Top Large
€ 1977,00 incl. BTW
Roestvrij aluminium
Valklep
Small
 
 
 
+2000 andere

Indien je jouw RAL kleur hier niet terugvindt, kan je de RAL code doorgeven en lakken we de pakketbrievenbus in het gewenste kleur.

Fenix Front
Fenix Front
€ 1793,00 incl. BTW
Roestvrij aluminium
Digitaal cijferslot
Large
 
 
 
+2000 andere

Indien je jouw RAL kleur hier niet terugvindt, kan je de RAL code doorgeven en lakken we de pakketbrievenbus in het gewenste kleur.

Smartpanel Type BCLPH
Smartpanel Type BCLPH
€ 3605,00 incl. BTW
Roestvrij aluminium
Large
 
 
 
+2000 andere

Indien je jouw RAL kleur hier niet terugvindt, kan je de RAL code doorgeven en lakken we de pakketbrievenbus in het gewenste kleur.

next prev

Verschillende maten

Wil je grotere pakketten ontvangen in je pakjesbrievenbus? Dan heb je een groot model nodig zoals onze Maxus-pakjesbrievenbus. Liever een kleiner model? Dat kan! Een kleiner model is gemakkelijk te monteren aan jouw gevel én kan je integreren in de bestaande smarthome technologie. Bij eSafe vind je voor elk volume een pakjesbrievenbus. Zo moet jij niet kiezen voor een onnodig grote pakketbrievenbus, als je enkel kleine pakjes ontvangt. Voor grote hoeveelheden post hebben we ook geschikte formaten in ons gamma. Neem een kijkje in ons aanbod en ontdek alle mogelijkheden!

Kies het sluitingsmechanisme dat bij jouw noden past

Niet elke pakjesbrievenbus sluit op dezelfde manier. Sommige brievenbussen zoals onze Dropbox maken gebruik van een valklep. De postbode kan het pakje simpel en praktisch langs boven in de pakjesbrievenbus deponeren. De valklep zorgt ervoor dat je pakje veilig bewaard wordt. Let op: je kan het pakje  enkel met een sleutel ophalen.. Je kan ook kiezen voor een pakjesbrievenbus met een digitaal cijferslot. Je dient dan een tijdelijke code in te stellen. Bij een online bestelling kan je die code ingeven.  Zo kan de postbode het codeslot bedienen en je pakje achterlaten. Zo’n slot is ook een goede optie voor wie af en toe een pakje moet laten ophalen of een sleutel wil achterlaten voor een schoonmaker of kuisploeg.

Roestvrij aluminium

Als je online zoekt naar verschillende pakketbrievenbussen, kom je niet alleen verschillende stijlen tegen, maar ook veel verschillende materialen. Natuursteen, gegalvaniseerd staal, blauwe steen… Die materialen zijn echter niet zo sterk of duurzaam. Daarom kiezen wij bij eSafe voor roestvrij aluminium: een sterk materiaal waardoor je pakjesbrievenbus bestand is tegen weer en wind! Daarnaast zijn onze brievenbussen beschikbaar in alle RAL-kleuren.

Voor wie hebben wij de perfecte pakketbrievenbus?

We bieden verschillende pakketbrievenbussen aan, zodat we voor elk type klant de perfecte oplossing op maat hebben.
 

Voor woningen

Nood aan een eyecatcher op je oprit? Of een functionele pakjesbrievenbus aan je gevel? Bij eSafe vind je verschillende producten die perfect bij je woning zullen passen. Inbouw, opbouw, vrijstaand, … Daarnaast kan je ook je huisnummer laten aanbrengen, zodat de postbode meteen kan zien waar je woont!
 

Voor appartementen

Vaarwel aan de stapels post in de inkomhal die te lang blijven liggen en door een andere bewoner of toevallige bezoeker gestolen kunnen worden. Met een eSafe Wall tover je jouw inkomhal om tot een echt design visitekaartje. Het modulaire brievenbussysteem is geschikt voor elk appartementsgebouw en kan zowel binnen als buiten geïnstalleerd worden. 
 

Voor bedrijven

Pakjes van werknemers, nieuwe onderdelen voor de technische afdeling of ander professioneel materiaal… Een bedrijf heeft ook nood aan een goede oplossing om pakjes veilig te ontvangen. Niet elk bedrijf heeft een eigen receptionist en soms komen de postbodes op onhandige uren. Met een professionele pakjesbrievenbus ontvangt je bedrijf altijd de post én zorg je voor een eyecatcher.
 

eSafe: laat je pakje op jou wachten

Met een pakjesbrievenbus van eSafe mis je nooit meer een pakje. Je pakketje wacht voortaan tot jij thuis bent om het op te halen. Bekijk ons aanbod en vind de perfecte pakjesbrievenbus voor jouw woning of gebouw.

Vragen over een oplossing op maat van jouw gebouw? Contacteer ons voor persoonlijk advies!

Door te versturen gaat u akkoord met de privacy voorwaarden.