Brievenbussen voor appartementen: eSafe Wall

Header Image
Brievenbus voor appartementen pakketvakken
Header text

Brievenbussen voor appartementen: eSafe Wall

Ben je de saaie, metalen brievenbussen voor flats ook zo beu? Investeer in mooie brievenbussen voor je appartementen-complex! Met eSafe krijg je niet enkel prachtige modulaire appartementen-brievenbussen, je kan ook meteen kiezen voor een aantal pakketvakken, zodat de pakjes van de bewoners altijd veilig afgeleverd worden.

Belangrijkste eigenschappen voor brievenbussen voor appartementen

Wat zijn nu eigenlijk de belangrijkste eigenschappen waar brievenbussen aan moeten voldoen voor een appartementsgebouw? We lijsten ze hier even op:
 

Meervoudige/koppelbare brievenbussen

Bij een appartement is het natuurlijk belangrijk dat iedereen zijn eigen post ontvangt. Dit zorgt er echter voor dat je niet zomaar simpele postbussen kunt aanschaffen, maar meervoudige brievenbussen nodig hebt. Je hebt daarvoor koppelbare brievenbussen of speciale brievenbussen nodig die al aan elkaar bevestigd zijn. Deze brievenbussen moeten ook een duidelijk busnummer en/of naamkaartje hebben, zodat de postbode direct ziet waar hij de post moet achterlaten.
 

Videofoon

Zeker in grote appartementsgebouwen is het niet evident om van de bovenste verdieping naar de inkomhal te komen. Een videofoon is dan onmisbaar om ervoor te zorgen dat bewoners vlot  bezoek kunnen ontvangen of makkelijk in contact kunnen staan met de postbode wanneer die een pakket aflevert. Via een parlofoon zie je namelijk niet of iemand zich voordoet als bezorger.

Nog beter is wanneer je de videofoon kunt integreren in je brievenbussen. Appartementen zien er namelijk heel wat beter uit als de belangrijkste functies met elkaar én op een esthetische manier geïntegreerd zijn.
 

Pakketvakken

Je zal nieuwe en bestaande bewoners zeker blij maken wanneer je aankondigt dat er kwalitatieve pakketvakken zijn in de inkomhal. Gedaan met stapels pakketten aan de voordeur of in de gangen! Voortaan kunnen bewoners veilig een pakje ontvangen in hun pakketvak. Voor appartementen is het dus echt een meerwaarde om te investeren in pakketbrievenbussen. Daarbij wil je ook een optie die volledig op maat gemaakt is voor appartementen.
 

Design

Je kent ze wel, de typische stalen brievenbussen die voor appartementen staan en er snel wat goedkoop uitzien. Ze geven vaak een minder mooie uitstraling aan je appartementsgebouw. Het is dus zeker de moeite waard om te investeren in mooie brievenbussen die perfect passen bij de stijl van je appartementsgebouw.

We bespreken met jou al jouw wensen en voorkeuren en komen met een oplossing op maat.

Media

Name
Project Felicity

Title

Project in de kijker: The Felicity @ Brussel (Laken)

Text

Home Invest koos voor de integratie van een eSafe Wall: slimme brievenbus en pakketautomaat. Als je niet thuis bent, kan de koerierdienst je pakje achterlaten in één van de beveiligde pakketbussen. 's Avonds haal je je post en pakjes snel op met je badge.

The Felicity, 9 Rue Meyers-Hennau, Bruxelles

Modulaire brievenbussen met eSafe Wall

eSafe biedt je een oplossing aan die aan al deze voorwaarden voldoet, namelijk de eSafe Wall. Maak van je inkomhal of je oprit een prachtig visitekaartje voor je appartementsgebouw.

Lees ook onze brochure voor alle technische informatie over de eSafe Wall.
 

Modulair

Koppelbare brievenbussen, ofwel modulaire brievenbussen, zijn perfect voor de inkomhal van een appartementen-complex. Met de eSafe Wall bepaal je zelf hoeveel postvakken en pakketvakken je nodig hebt en hoe ze eruit moeten zien. We bieden een geschikte brievenbus-oplossing voor elk gebouw!
 

Personaliseerbaar

De postbussen van eSafe zijn enorm personaliseerbaar! Omdat we met kwalitatief aluminium met een poedercoating werken, zijn onze brievenbussen in alle RAL-kleuren beschikbaar. Daarnaast krijg je ook heel wat opties voor huisnummers en gravures. Zo maak jij van je postbussen een echte eyecatcher voor je gebouw.
 

Pakketbrievenbussen

Bij eSafe is het onze missie om ervoor te zorgen dat pakjes 24/7 thuis bezorgd kunnen worden en altijd bij de klant geraken. Met de eSafe Wall zorg je er als aannemer of syndicus voor dat je bewoners nooit uren moeten wachten op hun pakje of er zelf moeten omgaan in het postkantoor omdat ze niet thuis waren.

Je kiest zelf hoe geavanceerd je de eSafe Wall wilt maken. Alles is mogelijk! Van simpele brievenbussen tot een geavanceerde slimme totaaloplossing voor brieven en pakjes waar de bezorger alles kan ingeven en de bewoner een melding krijgt via de smartphone.

Modern design

Niets kan zo'n kwalitatieve upgrade zijn als een modern design dat volledig bij je appartementsgebouw past. Met de eSafe Wall investeer je in een prachtig strak design. Een inkomhal is namelijk een belangrijk visitekaartje voor je appartementsgebouw! Of het nu bezoekers zijn of potentiële huurders, het eerste beeld van een gebouw kan een grote impact achterlaten.
 

Innovatief

Appartementen gaan lang mee, maar dat betekent niet dat je brievenbussen ook altijd hetzelfde moet blijven. Met de eSafe Wall kan je ook een digitale upgrade geven aan je inkomhal. Kies bijvoorbeeld voor een videofoon die direct communiceert via de eSafe-app.

Staat er een pakje klaar? De eSafe Wall stuurt een melding via de app naar de desbetreffende bewoner, die dan later het pakje kan komen ophalen. Geen torens aan pakketten meer in de inkomhal, maar een veilige manier van pakjes ontvangen.
 

Veilig

Je wilt natuurlijk dat je appartementsgebouw helemaal veilig is voor je bewoners. Post en pakketten zijn ook vaak een doelwit van inbrekers en dieven. Investeren in sterke postkasten is dus zeker een goed idee. De postbussen van eSafe zijn volledig veilig. Je kan kiezen voor postvakken met een sleutel of elektrische bussen die je met een badge kunt openen. Alles is mogelijk!

eSafe: laat je pakje op jou wachten!

Investeer in de beste brievenbussen voor appartementen en kies voor eSafe! Geen one size fits all, maar een aanpak op maat van jouw gebouw en jouw wensen. Jij kiest wat jij precies in je inkomhal of op je oprit wilt installeren en wij leveren producten aan de beste kwaliteit.

Nog vragen over eSafe en onze producten? Bekijk ons aanbod of contacteer ons!

Door te versturen gaat u akkoord met de privacy voorwaarden.