Nieuws

Nieuws

eSafe Wall wint German Design Award

De modulaire pakketbrievenbus eSafe Wall heeft de German Design Award binnengehaald. Ze voegt dan ook een stijlvolle totaaloplossing toe aan meergezinswoningen en appartementen. Configureerbaar, flexibel en in architecturale lijn met het gebouw. “Deze gerenommeerde designaward met internationaal aanzien bevestigt de meerwaarde van onze oplossing”, klink het trots bij eSafe.

eSafe Wall wint iF Design Award

Het moduleerbaar pakketbrievenbussysteem eSafe Wall behaalde een iF Design Award 2023. Uit de bijna 11.000 inzendingen uit 56 landen, verkoos de 133-koppige jury met onafhankelijke experts van over de hele wereld de Wall als winnaar van de gerenommeerde designprijs in de categorie ‘building technology’.

Top Belgisch bouw & real estate op Boules Boules

 

Petanque & netwerken in Cannes. Op woensdag 15 maart 2023 verzamelde het kruim van de Belgische bouwpromotoren, architecten en investeerders op de Boulodrome van Cannes voor de vierde editie van Boules Boules. Organisatoren Renson, eSafe, Danneels en Noël Franklin combineren met hun petanquetoernooi spel en netwerking onder het motto ‘La vie est un jeu, mais la pétanque c’est sérieux’.

eSafe pakt prijs voor snelgroeiende Belgische technologiebedrijven

Als producent van oplossingen voor de succesvolle levering en ophaling van pakjes en brieven (pakketbrievenbussen) wint eSafe Deloitte’s 2022 Technology Fast 50 Award in de categorie Electronic Devices, Hardware & Semiconductor. De prijs wordt uitgereikt op basis van het omzetgroeipercentage van de voorbije 4 jaar; in het geval van eSafe 570%. Op 27 oktober 2022 nam CEO Leon Renson de award in ontvangst tijdens het Fast 50 event bij Deloitte Gateway (Zaventem). 

Wat zegt de nieuwe wetgeving rond pakketbrievenbussen?

Minister voor Telecommunicatie en Post, Petra De Sutter (Groen), wil dat de levering van pakjes op een duurzamere manier gebeurt. Eén van de belangrijkste oplossing hiervoor is de pakjesbus, maar daar is heel lang geen wettelijk kader voor geweest. Daar wil minister De Sutter nu verandering in brengen. De postwetgeving krijgt een update zodat er duidelijke wetten zijn rond pakketbrievenbussen. Wat zijn die wetten nu eigenlijk?

Duurzamer laatste traject voor online bestelde pakjes

Minister Petra De Sutter in de bres voor duurzame ‘last mile’ van thuisleveringen. In het kader van haar actieplan om dat laatste traject van thuisleveringen duurzamer en ecologischer te maken, bracht Minister van Ambtenarenzaken, Overheidsbedrijven, Telecommunicatie en Post Petra De Sutter vandaag een bezoek aan producent van pakketbrievenbussen eSafe in Kruisem én aan een sociaal ophaalpunt voor pakjes van buurtbewoners in Deinze.

eSafe, trotse partner van NOA outdoor living

Wil je onze eSafes gaan bewonderen in tal van uiteenlopende buitenleefruimtes? Dat kan vanaf volgend jaar in het gloednieuwe NOA outdoor experience center in het Belgische Kruisem. Samen met 20 andere NOA outdoor living partners, ervaar je er buitenleven op z’n best.  

Let's use your eSafe !

Geniet van kortingsbonnen bij verschillende webshops exclusief aangeboden door eSafe bij aankoop van een eSafe pakketbrievenbus.

Entrada accessoire gamma: alles voor een uniforme oprit

Staat je nieuwe of verbouwde woning (bijna) op punt? Dan denk je intussen vast al na over hoe je ook je tuin en oprit in dezelfde passende ‘look & feel’ kan aankleden.  Want zeg nu zelf: het liefst van alles sluit alles toch mooi op elkaar aan?