Nieuws

Nieuws

eSafe, trotse partner van NOA outdoor living

Wil je onze eSafes gaan bewonderen in tal van uiteenlopende buitenleefruimtes? Dat kan vanaf volgend jaar in het gloednieuwe NOA outdoor experience center in het Belgische Kruisem. Samen met 20 andere NOA outdoor living partners, ervaar je er buitenleven op z’n best.  

Let's use your eSafe !

Geniet van kortingsbonnen bij verschillende webshops exclusief aangeboden door eSafe bij aankoop van een eSafe pakketbrievenbus.

Entrada accessoire gamma: alles voor een uniforme oprit

Staat je nieuwe of verbouwde woning (bijna) op punt? Dan denk je intussen vast al na over hoe je ook je tuin en oprit in dezelfde passende ‘look & feel’ kan aankleden.  Want zeg nu zelf: het liefst van alles sluit alles toch mooi op elkaar aan?

eSafe lanceert BeSafe - 4 in 1 hygiënetotem

eSafe – fabrikant van pakketbrievenbussen en onderdeel van de Renson groep – heeft met de lancering van BeSafe in een recordtijd een ‘totem’ ontwikkeld waarin zowel een voorraad ontsmettende handgel, mondmaskers als handschoenen verwerkt zitten.

eSafe Nexus

De nieuwe Nexus pakketbrievenbus springt eruit dankzij zijn praktische indeling met apart postvak en groot volume voor pakjes.