eSafe Wall wint iF Design Award

eSafe Wall wint iF Design Award

Hét pakketbrievenbussensysteem voor meersgezinswoningen, appartementen, bedrijven en handelzaken

De eSafe Wall biedt een oplossing op maat voor elke meergezinswoning of appartement. Dit ensemble met elektrische brievenbussen, pakketvakken, deurbellen en videofoon is moduleerbaar op basis van de beschikbare ruimte of de gewenste stijl, en verkrijgbaar in een RAL-kleur naar keuze. Een beheerportaal verwittigt bij leveringen in de bussen en toont welke vakken bezet zijn en voor wie de levering bedoeld is. 

Ook voor winkeliers biedt dit modulair systeem een oplossing. De winkelhouder hoeft zijn klant enkel een afhaalcode te bezorgen via e-mail zodat die zijn bestelling kan komen ophalen aan de pakketbus. Wie bovendien ook gekoelde producten wil ontvangen in of laten ophalen uit zijn pakketbrievenbus kan de eSafe Wall ook uitgerust worden met een koelingsmodule. Ook bedrijven kunnen hun receptie ontlasten met een eSafe Wall waar medewerkers hun online aankopen kunnen laten afleveren. 
 

Brug tussen functionaliteit en design

Reactie Leon Renson (CEO eSafe): “Winst van de iF Design Award 2023 is een bevestiging voor eSafe dat wij succesvol zijn in het slaan van de brug tussen functionaliteit en design. Daar willen we steeds voor gaan. Elk gebouw heeft zijn brievenbus, wij maken daar graag een esthetische bus van waarin iedereen naast de brieven ook de pakjes kan ontvangen. Met de prijswinnende Wall bieden wij zowel voor meersgezinswoningen en appartementen als voor commerciele gebouwen dé functionele designoplossing, en introduceren daarbij software en elektronica in de traditionele brievenbussector.”
 

eSafe maakt het een pak eenvoudiger

De online verkoop kende de afgelopen jaren een boost, maar de brievenbussen kunnen niet volgen. Online kopen is gemakkelijk, maar niet als je vervolgens toch de baan op moet om de aankoop op te halen. Daarom heeft eSafe er zijn missie van gemaakt om een oplossing te bieden - voor elk type gebouw - om brieven en pakjes 24/7 thuisgeleverd én opgehaald te krijgen. Mét oog voor design, want de oprit of inkomhal is nu eenmaal het visitekaartje van elk gebouw. De duurzame en roestvrije aluminium brievenbussen zijn ontwikkeld met oog voor stijl en detail, wat terugkomt in het strakke ontwerp en de weggewerkte sloten. De pakketbrievenbussen worden afgewerkt met een kwalitatieve poederlak, beschikbaar in alle RAL-kleuren. 
 

iF Design Award

Sinds 1954 is de iF Design Award een erkend kwaliteitskeurmerk voor uitstekend design. Het merk iF Design staat wereldwijd bekend om uitstekende designprestaties en de iF Design Award is een van de belangrijkste designprijzen ter wereld. Het beloont designprestatie in alle disciplines: product-, verpakkings-, communicatie- en service-design, architectuur en interieurontwerp, alsook professioneel concept, gebruikerservaring (UX) en gebruikersinterface (UI).