eSafe lanceert BeSafe - 4 in 1 hygiënetotem

eSafe lanceert BeSafe - 4 in 1 hygiënetotem

eSafe – fabrikant van pakketbrievenbussen en onderdeel van de Renson groep – heeft met de lancering van BeSafe in een recordtijd een ‘totem’ ontwikkeld waarin zowel een voorraad ontsmettende handgel, mondmaskers als handschoenen verwerkt zitten. BeSafe speelt zo kort op de bal met een stijlvol meubelstuk voor inkomhallen in bedrijven, ziekenhuizen, woonzorgcentra winkels en showrooms, die na de versoepeling van de Corona-maatregelen sowieso met nieuwe veiligheidsvoorschriften zullen te maken krijgen.

We zien nu al dat er ons een ‘nieuwe toekomst’ wacht, van zodra het normale leven weer op gang komt. En dus anticiperen we daarop. Bedrijven, ziekenhuizen, showrooms, winkels woonzorgcentra en bij uitbreiding alle publiek toegankelijke plaatsen zullen zich onvermijdelijk aan nieuwe richtlijnen moeten houden. Handhygiëne, mondmaskers en handschoenen worden misschien zelfs (voor een tijdje) standaard attributen, willen ze opnieuw onbeperkt klanten en bezoekers kunnen ontvangen.

Al deze beschermingsmiddelen zijn dan wel los verkrijgbaar, maar een stijlvolle oplossing om die in één ‘meubel’ te groeperen en voor iedereen beschikbaar te stellen in een inkomhal van een publieke ruimte was er tot nu nog niet beschikbaar. Nu dus wel, en dan nog in een mooie ‘verpakking’ ook. Het oog wil ten slotte ook wat.

Deze ‘totem’ BeSafe werd in een recordtijd van amper 2 weken ontwikkeld, van eerste schets over prototype tot marktconform product met dispenser voor ontsmettingsgel, ruimte voor een voorraad mondmaskers en handschoenen en een geïntegreerde vuilnisbak.

De BeSafe wordt net zoals de eSafe pakketbrievenbussen in België gefabriceerd en is standaard in MAT RAL 9005 txt, maar op vraag ook in elk ander RAL-kleur verkrijgbaar. De voorraad handgel, handschoenen en mondmaskers kan via de achterzijde nagevuld worden en een deurtje met slot voorkomt diefstal. Het totaalgewicht van dit meubel – dat indien nodig ook verankerd kan worden – is 15 kg, al is er ook een variant voor muurbevestiging beschikbaar.

Leon Renson: “We moeten lessen trekken uit deze gezondheidscrisis. Als er één ding is dat die ons tot dusver al geleerd heeft, is het dat we op het vlak van hygiëne met nieuwe normen moeten rekening houden.”​

www.my-besafe.be