You’ve got mail | Pakjes foutloos thuisgeleverd dankzij eSafe

You’ve got mail | Pakjes foutloos thuisgeleverd dankzij eSafe

Gedaan met thuis te zitten wachten op een pakje of dat toch te moeten ophalen op het postkantoor, dankzij eSafe. Een design pakketbrievenbus als deze is de kers op de taart van elk nieuw of gerenoveerd pand. Ideaal om pakjes foutloos en veilig afgeleverd te krijgen én perfect in harmonie met de stijl van elk gebouw.

Gedaan met thuis te zitten wachten op een pakje, of binnen de kantoren langs te moeten bij het postkantoor of een afhaalpunt in de buurt om dat op te pikken. Met een eSafe pakketbrievenbus behoort dit definitief tot het verleden, want daarin kan je zowel je brieven als pakketjes ontvangen (én terugsturen). Uitgerust met een mechanisch valklepsysteem of met een cijferslot wordt elk pakje veilig en wel afgeleverd.

De eSafe pakketbrievenbussen zijn in verschillende afmetingen en modellen beschikbaar, maar zijn zonder uitzondering vervaardigd uit robuust en duurzaam gepoederlakt aluminium. Zo is er voor elk type woning voortaan een passende, veilige, efficiënte én zorgeloze oplossing om al je online bestelde pakjes thuis te ontvangen.