Bulkbox

Bulkbox

Single user

Beschikbare kleuren:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
+2000 andere

Indien je jouw RAL kleur hier niet terugvindt, kan je de RAL code doorgeven en lakken we de pakketbrievenbus in het gewenste kleur.

De Bulkbox is ideaal om grote volumes te ontvangen en versturen. Aangezien deze los staat van de brievenbus kan ze overal in de voortuin of tegen de gevel geplaatst worden. Afhalingen van klanten, levering van leveranciers, sleutels uitwisselen, ... met een eSafe voor de deur kan dit nu allemaal geregeld worden. 

Het cijferslot werkt op batterijen. Er wordt standaard een sleutel bijgeleverd zodat u het slot ten allen tijde kunt openen (indien batterijen leeg, code vergeten, ...).

Bij een online aankoop geef je de code mee bij het invullen van je adres. Verwijs vb. als volgt naar je eSafe in het invulveld voor je naam: "In eSafe PAKKETBUS CODE ABDD Gert Janssens."

Als extra zekerheid kan je je favoriete afleverlocatie 'eSafe pakketbrievenbus' doorgeven aan de koerierdienst. Zodra je het formulier dat je kan terugvinden op de website van de koerierdienst hebt ingevuld, krijgt de koerier hiervan een melding.

De Bulkbox is ook beschikbaar in een 'Connect' versie met elektrisch slot om aan te sluiten op een videofoon of slimme deurbel.

Volume pakjes = 4 bakken drank, voeding, kledij, elektronica, schoenen, laarzen, ...

Ideaal voor grote volumes
Kan overal rond de woning geplaatst worden
Ontvangen en laten ophalen van pakjes
Gemaakt uit roestvrij aluminium
Kwalitatieve poederlak
Digitaal cijferslot

Afmetingen

 • Breedte
  906 mm
 • Diepte
  427 mm
 • Hoogte
  515 mm
 • Max afmetingen pakket
  800x500x300 mm

Technische info