Nexus Ensemble

Nieuw

Nexus Ensemble

Vrijstaand

Beschikbare kleuren:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
+2000 andere

Indien je jouw RAL kleur hier niet terugvindt, kan je de RAL code doorgeven en lakken we de pakketbrievenbus in het gewenste kleur.

Prijs op aanvraag, afhankelijk van gewenste uitwerking. Zie technische fiche met alle mogelijkheden.
 

Het Nexus gamma springt eruit dankzij zijn praktische indeling met apart postvak en groot volume voor pakjes. 

Dit ensemble is een combinatie van brievenbussen en pakketvakken, geschikt voor projecten van 2 tot 36 brievenbussen. Door de variatie aan mogelijkheden kan eenvoudig één stijl doorgetrokken worden in projecten waar verschillende woonvormen aanwezig zijn.

Optioneel kunnen busnummer- & naamgravures voorzien worden op de brievenbus opening. Bij grotere ensembles kunnen de brievenbussen ook aan de achterzijde uitgerust worden met aluminium naamplaatjes.

Het deurtje met discreet cijferslot bevindt zich achteraan, waardoor niets een strakke look in de weg staat.

Het discreet cijferslot werkt op batterijen. Er wordt standaard een sleutel bijgeleverd zodat u het slot ten allen tijde kunt openen (indien batterijen leeg, code vergeten, ...)

Bij een online aankoop geeft u de code mee bij het invullen van je adres. Verwijs vb. als volgt naar uw eSafe in het invulveld voor uw naam: "In eSafe PAKKETBUS CODE 2244 Gert Janssens."

Als extra zekerheid kan u uw favoriete afleverlocatie 'eSafe pakketbrievenbus + uw pakketvak nummer' doorgeven aan de koerierdienst. Zodra u het formulier dat u kan terugvinden op de website van de koerierdienst hebt ingevuld, krijgt de koerier hiervan een melding.

 

2 tot 36 afzonderlijke brievenbussen mogelijk, gecombineerd met afzonderlijk pakketvak(ken)
Ontvangen en laten ophalen van pakjes
Discreet slot
Gemaakt uit roestvrij aluminium
Kwalitatieve poederlak
Digitaal cijferslot

Afmetingen

  • Breedte
    276 mm
  • Diepte
    453 mm
  • Hoogte
    853 mm

Technische info