Smartpanel Type BCLPH

Smartpanel Type BCLPH

Inbouw

Beschikbare kleuren:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
+2000 andere

Indien je jouw RAL kleur hier niet terugvindt, kan je de RAL code doorgeven en lakken we de pakketbrievenbus in het gewenste kleur.

Naast een videofoon en deurbel, codeklavier en / of brievenbus, kan een eSafe Smartpanel ook optioneel uitgerust worden met een pakketvak. Daarmee zit alles gecombineerd in 1 module.

Smartpanel Type BCLPH is voorzien van een deurbel, Bticino videofoon, brievenbus, codeklavier en pakketvak.

De inbouwbare eSafe Smartpanels zijn zoals de vrijstaande pakketbrievenbussen ontworpen met oog voor design, maar zijn vooral ook op maat moduleerbaar. Zo kunnen woningen met een toegangspoort of geconnecteerde videofoon uitgerust worden voor 24/7 succesvolle thuislevering en afhaling van pakjes.

De eSafe Smartpanels zijn esthetisch zo ontworpen dat u videofoon en deurbel naar wens kan combineren met een codeklavier en / of brievenbus. Het geheel gaat steeds naadloos op in het hedendaagse design van uw woning. Wij bieden de mogelijkheden, u maakt de keuze. 

Wanneer iemand aanbelt, ontvangt u een oproep via de Bticino App en kan u het pakketvak van op afstand openen. Naast het smartpanel met videofoon en de app moet hiervoor ook een binnenpost voorzien worden die het wifisignaal uitstuurd naar de app.

Opgelet, hiervoor heeft u ook een Bticino binnenpost nodig - Classe 300 X13E. Deze wordt niet door ons voorzien.

Integratie van videofoon, slimme deurbel, codeklavier, brievenbus en pakketbus
Voorzien van geïntegreerde brievenklep
Verlichting van codeklavier en deurbel
Gemaakt uit roestvrij aluminium
Kwalitatieve poederlak

Afmetingen

  • Breedte
    330 mm
  • Hoogte
    1070 mm

Technische info