Stellenangebote

Join our team

Stellenangebote

R&D / Product Manager

Context:

Als scale-up (13 medewerkers) met missie om voor elk gebouw de juiste oplossing aan te bieden voor een succesvolle levering en ophaling van pakjes/goederen zijn we opzoek naar een ambitieuze veelzijdige R&D / Product manager. Concreet zijn we opzoek naar een gedreven persoon die een voorbeeldfunctie kan innemen als manager van een team product ontwerpers en software developers. Onze producten zijn vandaag voornamelijk opgebouwd uit plaatwerk, we willen onze kennis van elektronica en software met deze aanwerving verder versterken.

eSafe werkt nauw samen met Renson en kan beroep doen op de door Renson opgebouwde kennis rond spuitgieten van plastic stukken, aluminium extrusie en sourcing van onderdelen.

Functieomschrijving:

Als R&D / Product manager is het jouw taak om ontwikkeltrajecten van idee tot opstart productie succesvol op te volgen en uit te voeren. We gaan hierbij voor een pragmatische aanpak waarbij we snel van ontwerp naar prototype gaan om dit te kunnen aftoetsen bij onze klanten. Je slaagt erin om in onderling overleg met de algemeen manager en verkoop de feedback uit de markt om te zetten in kwalitatieve goed doordachte producten die ook in productie zo kost efficiënt mogelijk kunnen gemaakt worden. Hiervoor maak je een R&D planning op met een overzicht van alle lopende en toekomstige projecten. Je overlegt met strategische partners over mogelijke samenwerkingen/software integraties en volgt deze op .

Profiel:

Ambitieus: Met eSafe gaan we steeds voor impact, we willen het verschil maken op vlak van esthetiek en functionaliteit door met disruptieve en innovatieve oplossingen te komen. We zoeken iemand die hierin meegaat en zijn/haar passie kan overbrengen op het team.

Veelzijdig: We willen het verschil maken door een focus op de combinatie van plaatwerk met elektronica en software. Als we kijken naar onze toekomstige ontwikkelingen zijn we voornamelijk op zoek naar extra kennis op vlak van elektronica en software alsook projectmanagement skills. We gaan steeds voor een agile aanpak waarbij we de klanten betrekken in de ontwikkeling, ook opteren we regelmatig voor open innovatie met strategische partners. We verwachten dus dat je naast de technische kennis ook je plan kan trekken in een commerciële context.

Bij vragen of interesse:
General Manager: Leon Renson
info@my-esafe.be
+32 471 61 25 51