Inbouwdeur 529 Gemini

Inbouwdeur 529 Gemini

Inbouw
€ 242,00 incl. BTW

Vind een verdeler >

Met deze inbouwdeur kan je dankzij het digitaal cijferslot niet alleen verschillende pakjes ontvangen, maar ook van alles laten ophalen. Denk maar aan online aankopen waarvan je niet tevreden bent, uitwisselen van sleutels met de poetsvrouw, loodgieter, ... maar ook handelaars die na hun openingsuren nog zaken willen uitwisselen.

Het cijferslot werkt op batterijen. Er wordt standaard een sleutel bijgeleverd zodat u het slot ten allen tijde kunt openen (indien batterijen leeg, code vergeten, ...).

Bij een online aankoop geef je de code mee bij het invullen van je adres. Verwijs vb. als volgt naar je eSafe in het invulveld voor je naam: "In eSafe PAKKETBUS CODE 2244 Gert Janssens."

Als extra zekerheid kan je je favoriete afleverlocatie 'eSafe pakketbrievenbus' doorgeven aan de koerierdienst. Zodra je het formulier dat je kan terugvinden op de website van de koerierdienst hebt ingevuld, krijgt de koerier hiervan een melding.

Wil je zelf het volume van je eSafe kunnen bepalen? Het inbouw deurtje kan op maat van uw woning en online bestelvolume gemaakt worden, u geeft ons de afmetingen door en wij maken uw persoonlijke pakketoplossing.

Liever jouw pakketdeur van op afstand openen? Kies dan voor de inbouwdeur Connect.

Ontvangen en laten ophalen van pakjes
Gemaakt uit roestvrij aluminium
Kwalitatieve poederlak
Digitaal cijferslot

Afmetingen

  • Breedte
    352 mm
  • Hoogte
    442 mm