De pakketkast van de toekomst: de eSafe Wall

Header Image
pakketkast eSafe Wall
Header text

De pakketkast van de toekomst: de eSafe Wall

Pakketbezorging is tegenwoordig big business. Toch gaat het nog té vaak gepaard met een gemiste bezorging en een ongewenst afhaalbewijs. De teleurstelling is dan groot. Woon je in een appartementsgebouw? Dan ervaar je verschillende ongemakken om een pakketje op te halen. Je dient telkens naar beneden te gaan of je bent verplicht om je medebewoners lastig te vallen… Gelukkig heeft eSafe dé oplossing voor appartementsgebouwen en bedrijven! 

Pakket af te halen bij dichtstbijzijnde afhaalpunt, inclusief wachtrij… 

Problemen met de pakketdienst? “Als u dan achteraan de rij wil aansluiten”, hoor je vaak in een afhaalpunt. Je bent lang niet de enige die een pakje gemist heeft! Vanuit ecologisch en praktisch oogpunt kan de levering van pakketten véél beter. Je bestelde online een winkelwagen vol artikelen om te vermijden dat je naar de winkel moet. Als je op het moment dat de bezorger aan je deur staat net niet thuis bent, mag je alsnog langs het afhaalpunt rijden. Door die slechte regeling verlies je tijd, geld en je schaadt het milieu. Dat scenario speelt zich dagelijks af bij miljoenen mensen. Om die ongemakken te vermijden ontwikkelde eSafe een alternatief: de eSafe Wall, een privé-afhaalpunt voor appartementsgebouwen, gedeelde woningen en bedrijven

eSafe Wall, de meest efficiënte pakketkast

Een eSafe-wat?

De eSafe Wall is niet zomaar een staande brievenbus of pakketkast, het is dé blikvanger van de inkomhal. De ‘uitvinding’ combineert de functies van brievenbus, pakketbrievenbus, deurbel en videofoon, en dat allemaal in een strak design. Elke bewoner heeft een eigen box om brieven en pakketten te ontvangen. Zo verzekeren we dat het briefgeheim bewaard blijft en heb je geen last van de onderzoekende blik van je buurman. Als je een pakket bestelt, dien je  de pakketkast te vermelden. Op die manier weten de bezorgers wat ze moeten doen als jij afwezig bent. 

Geleverde pakketten worden achter slot en grendel bewaard en wachten veilig opgeborgen op jouw thuiskomst. Heb je een fout artikel besteld? Een retourzending is geen probleem, want pakketten worden ook opgehaald door de koerierdiensten. Daarnaast is het met de eSafe Wall veel makkelijker om bijvoorbeeld de sleutel uit te wisselen met de poetshulp. De eSafe Wall staat niet voor niks voor veiligheid, efficiëntie en stijl.

Wat maakt de eSafe Wall zo speciaal?

De eSafe Wall is makkelijk te onderscheiden van andere pakketkasten. We zetten graag nog eens de specifieke kenmerken in de verf!
 

Voor pakketten in alle soorten en maten

Elk gebouw en elke nood is anders. Gelukkig is de eSafe Wall flexibel. Voor elke afmeting vinden we een oplossing, ongeacht de grootte van de inkomhal. De afzonderlijke boxen van de eSafe Wall zijn ook beschikbaar in verschillende afmetingen. Grotere brieven of middelgrote pakketten ontvangen, is dus een fluitje van een cent. 
 

Strak en stijlvol

Als eyecatcher van de inkomhal moet de pakketkast ook luxe uitstralen. Elk eSafe-product is uit aluminium gemaakt. Omdat de pakketkast  in aluminium vervaardigd wordt, kan het best tegen een stootje. Daardoor kunnen we de eSafe Wall ook buiten monteren

Elke product wordt standaard in het zwart geleverd. Geen fan van zwart? De eSafe Wall is in verschillende RAL-kleuren te verkrijgen. Wil je meer weten over de beschikbare kleuren, lees er hier meer over! Elke eSafe-pakketbrievenbus wordt afgewerkt met een laagje poedercoating. De poedercoating maakt de kast volledig af en geeft het een strakke finish. Een extra voordeel: de pakketkast is 100% made in Belgium. Met de eSafe Wall neem jij je volgende pakket dus met stijl in ontvangst!
 

Uitgerust met de beste technologie

De eSafe Wall zou de eSafe Wall niet zijn zonder technische snufjes. Voor de hardware (slimme deurbel en videofoon) werken we samen met de allerbeste spelers in het veld zoals Bticino of Niko. Open Motics zorgt er dan weer voor dat alles op vlak van software vlot verloopt. Op die manier wordt er één samenhangend systeem gecreëerd dat  jou op je wenken bedient. Daarnaast hoef jij je geen zorgen te maken over de technische kant, alle producten worden gemonteerd geleverd.

 

 

 

Voor de pakketkast van de toekomst één adres: eSafe

Geïnteresseerd in een eSafe Wall voor jouw appartement of bedrijf? Maak je leven snel een pak eenvoudiger en bezoek onze website. In de brochure worden alle eSafe-oplossingen, ook voor particulieren, weergegeven. Heb je onze verdelers al bekeken? 

Door te versturen gaat u akkoord met de privacy voorwaarden.