De beste design-pakketbrievenbus bij eSafe: tijdloos en modern

Header Image
De beste design-pakketbrievenbus bij eSafe: tijdloos en modern
Header text

De beste design-pakketbrievenbus bij eSafe: tijdloos en modern

Wie geen saaie brievenbussen wil, maar liever een design-pakketbrievenbus die speciaal ontworpen is voor jouw noden en wensen, is bij eSafe aan het juiste adres. Met ons breed assortiment aan pakketbrievenbussen hebben we het perfect type pakketbrievenbus voor elk gebouw en elke gebruiker.

De voordelen van een pakketbrievenbus

We bestellen steeds vaker onze producten, kledij en cadeaus online. Het gebeurt echter heel vaak dat we net niet thuis zijn wanneer de postbode langskomt. Een pakketbrievenbus zorgt ervoor dat je pakjes 24/7 geleverd kunnen worden! We zetten de voordelen even op een rij:

  • Je moet nooit meer thuis zijn voor de levering van je pakje
  • Pakjes retourneren of verzenden is nooit zo gemakkelijk geweest
  • Je pakje wacht op jou in een veilige omgeving
  • Stijlvol design voor elk gebouw

Ontdek meer over pakketbrievenbussen.

Design-mogelijkheden bij een eSafe pakketbrievenbus

Geen one size fits all bij eSafe. Wij geloven in een oplossing op maat van jouw gebouw, want zelf je brievenbus moet een goede eerste indruk kunnen maken.
 

Inbouw, opbouw of vrijstaand

Afhankelijk van je gebouw, zal je nood hebben aan inbouw, opbouw of een vrijstaande brievenbus. Heb je een langere voortuin of oprit? Dan is een vrijstaande brievenbus de beste optie. Opbouw kan echter ook handig zijn als je een mooie poort hebt waar je graag een kleinere pakketbrievenbus aan bevestigt zoals de Shopperbox.

Als je graag een videofoon of smartpanel volledig wilt integreren in je poort, kan je kiezen voor inbouw-opties. Perfect voor wie een design-pakketbrievenbus wil die naadloos past bij de bestaande poort. Je kiest volledig welke opties je wel of niet wilt: videofoon, codeklavier, apart postvak en/of pakketvak.
 

Sluitingsmechanismen

Voor een pakketbrievenbus is het natuurlijk ook belangrijk dat je post en pakjes achter slot en grendel veilig op je wachten tot je weer thuis bent. Bij eSafe bieden we een aantal opties aan voor sluitingsmechanismen. Van de budgetvriendelijke Pushbox met drukknop tot de geavanceerdere brievenbussen met digitaal cijferslot.

Wie het echt graag héél geavanceerd heeft, kan kiezen voor een brievenbus Connect. Deze all-round brievenbussen met een elektrisch pakketvak zijn perfect voor als je vanop afstand je pakketbrievenbus wilt kunnen bedienen. Wanneer de pakketbezorger aanbelt, krijg jij een melding via bijvoorbeeld de Bticino-app. Zo hou je altijd een oogje in het zeil.
 

RAL-kleuren

Een strak en tijdloos design moet niet per se altijd volledig zwart of wit zijn. De eSafe pakketbrievenbussen bestaan uit roestvrij aluminum dat voorzien wordt van een poedercoating. Deze coating komt in alle RAL-kleuren! Je brievenbus in je favoriete kleur? Het kan perfect!
 

Decoratieve toevoegingen

Zeker bij vrijstaande brievenbussen zien mensen je brievenbus veel vaker dan je voordeur. Het is dan handig om een huisnummer toe te voegen of voor gravure te kiezen zodat pakketbezorgers meteen zien dat het jouw huis is. Je personaliseert hiermee ook meteen je brievenbus.

Bekijk onze Entrada Range-producten voor nog meer decoratieve en functionele opties.

eSafe pakketbrievenbus: kies voor kwaliteit

Een eSafe pakketbrievenbus aanschaffen, is investeren in kwaliteit en de veiligheid van je pakketten. eSafe is jouw partner voor pakketbrievenbussen!
 

Breed aanbod

In ons assortiment hebben we verschillende opties voor pakketbrievenbussen op basis van installatie, functies en volume. Zo kan jij een brievenbus kiezen die helemaal bij jouw wensen en noden past. Want niet iedereen wil hetzelfde huis, dus waarom zouden we dan allemaal dezelfde brievenbus willen?

Bekijk hier onze volledige brochure.
 

Roestvrij aluminium

Als je investeert in een mooie design-pakketbrievenbus, wil je natuurlijk dat deze lang meegaat. Daarom kiezen wij resoluut voor roestvrij aluminum dat weer en wind gedurende een lange tijd zal overleven. Roestvrij aluminum zal ook niet meteen breken. Let wel: door het valklep-systeem zit er een maximum op de hoeveelheid kilogram dat de brievenbus aankan.
 

Strakke vormgeving

Bij eSafe geloven we dat een brievenbus een belangrijke eyecatcher kan zijn voor je woning, appartement of bedrijf. Zelfstandigen en bedrijven kunnen hun logo aanbrengen op de brievenbus. Daarnaast valt een brievenbus sowieso op wanneer die op je oprit staat. Je wilt dan natuurlijk een mooie vormgeving combineren met praktische voordelen. Daarvoor zijn de pakketbrievenbussen van eSafe een goede optie. 

Ontvang gemakkelijk al je post en pakjes en geef een upgrade aan je oprit, voortuin of gevel.

Ook voor appartementen en bedrijven hebben wij oplossingen op maat die perfect passen bij de huisstijl. Met de eSafe Wall krijg je een modulaire brievenbusmuur. Je kiest als aannemer zelf volledig hoeveel postvakken en pakketvakken je wilt en of er een videofoon geïnstalleerd moet worden.

Meer weten over brievenbussen voor appartementen?

Prijs:
Materiaal:
Beveiliging:
Postwetgeving gekeurd:
Pakketvolume:
Beschikbare kleuren:
 
Dropbox Small
Dropbox Small
€ 895,00 incl. BTW
Roestvrij aluminium
Valklep
Medium
 
 
 
+2000 andere

Indien je jouw RAL kleur hier niet terugvindt, kan je de RAL code doorgeven en lakken we de pakketbrievenbus in het gewenste kleur.

Fenix Front
Fenix Front
€ 1793,00 incl. BTW
Roestvrij aluminium
Digitaal cijferslot
Large
 
 
 
+2000 andere

Indien je jouw RAL kleur hier niet terugvindt, kan je de RAL code doorgeven en lakken we de pakketbrievenbus in het gewenste kleur.

Brievenbus pakjes zwart Fenix Connect
Fenix Connect
€ 2241,00 incl. BTW
Roestvrij aluminium
Elektrisch slot
Large
 
 
 
+2000 andere

Indien je jouw RAL kleur hier niet terugvindt, kan je de RAL code doorgeven en lakken we de pakketbrievenbus in het gewenste kleur.

next prev

eSafe: Laat je pakje op jou wachten!

Gedaan met gemiste pakjes! Met een eSafe design-pakketbrievenbus zorg je ervoor dat de pakjes veilig thuis op jou wachten. Bekijk vandaag nog ons assortiment aan mooie design-pakketbrievenbussen.

Heb je nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren!

Door te versturen gaat u akkoord met de privacy voorwaarden.