eSafe ‘verovert’ de Belgische oprit met design pakketbrievenbus gamma.

eSafe ‘verovert’ de Belgische oprit met design pakketbrievenbus gamma.

Wachten op een pakje en merken dat de postbode niet aanbelt. U blijft thuis, maar ziet of hoort geen postbode, maar wel een kaartje in de bus: "U was niet thuis".  Herkenbaar? Dit verhaal werd gisteren aangekaart in verschillende media.

“Het is een terechte frustratie” meldt Jean-Paul Van Avermaet - CEO Bpost & gaat hier dan ook actie voor ondernemen binnen Bpost.

De oplossing ligt echter ook buiten Bpost. eSafe, fabrikant van pakketbrievenbussen uit Waregem, kent afgelopen jaar een forse groei & biedt diverse oplossingen voor zorgeloze & veilige levering thuis of op het werk.

Deze sterke groei is enerzijds te wijten aan de groeiende trend van online shopping. Anderzijds wordt deze dan ook nog eens versterkt door de huidige covid pandemie waar men meer investeert in eigen woning & tuin & tegelijkertijd ook oplossingen zoekt voor contactloze leveringen.

Uniformiteit met gevelelementen

Naast de praktische kant van het veilig ontvangen van pakjes, kiest men ook voor een eSafe pakketbus omwille van zijn personalisatie in elke RAL kleur. Hier kiest men veelal voor dezelfde RAL kleur als het buitenschrijnwerk van de woning, hekwerk of garagepoort.

Waar jaren de blauwsteen brievenbus op nummer 1 stond, kiest men nu voor uniformiteit op de oprit gelinkt aan de gevelelementen. De tijdloze eSafes passen bovendien bij elk type woning, klassiek of modern.

eSafe Wall
Oplossing voor appartementen, meersgezinswoningen, bedrijven & handelaars

Dit jaar werd tevens ook zwaar ingezet op het vermarkten van dé oplossing voor integratie in de inkomhal van appartementen, de eSafe Wall. Hier combineert men meerdere functies in één stijlvol geheel: videofonie, deurbel, elektrische brievenbussen en eSafe pakketvakken. Naast levering van pakketten, laat het je tevens toe items uit te wisselen met je medebewoners of derden. De sleutel van je appartement hoef je dus niet meer onder de deurmat te schuiven.

Ook bedrijven & handelaars zoeken actief naar oplossingen om pakjes te ontvangen & items uit te wisselen. De eSafe Wall kan hier dan ook ingezet worden. Op die manier kunnen je werknemers hun online bestellingen laten leveren op de werkplek, zonder de receptie of logistieke afdeling lastig te vallen. Afhalingen door klanten, levering van leveranciers, sleutels uitwisselen, ... Met een eSafe Wall kan dit voortaan allemaal geregeld worden.