eSafe, totaaloplossingen voor levering & afhaling bij bedrijven & handelaars

eSafe, totaaloplossingen voor levering & afhaling bij bedrijven & handelaars

Uw werknemers ontzorgen door hun online bestellingen op de werkplek te laten leveren zonder de receptie lastig te vallen?

Afhalingen door klanten, levering door leveranciers, sleutels uitwisselen, … met een eSafe voor de deur kan dit nu allemaal geregeld worden.

Met een aantal concrete cases inspireren we u graag over de vele toepassingsmogelijkheden:

Image & text items
Media

Name
De Ware Verzekeraar eSafe Fenix Front pakketbrievenbus bedrijven

De Ware Verzekeraar – Fenix Front

Body

Deze verzekeringsfirma installeerde de eSafe Fenix Front voor het uitwisselen van items (nummerplaten, verzekeringspolissen, documenten) met hun eindklanten. Dit resulteert in pure win-win situatie voor zowel het verzekeringskantoor als voor de klant. Men stuurt eenvoudig de code van het cijferslot door en zo kan de klant op elk mogelijk moment van de dag langsgaan om zijn veilig & tijdig zaken op te pikken.

Media

Name
youtube

EHBO PC - eSafe Wall

Body

EHBO PC nam recent zijn intrek in een nieuw kantoorgebouw. Voor deze nieuwe site zocht men een efficiënte oplossing om ook na de uren bestellingen uit te wisselen met hun klanten, alsook leveringen te ontvangen. eSafe kon hun wens invullen met de eSafe Wall, een op maat gemaakte buitenunit die perfect aansluit bij de stijl en het kleur van het schrijnwerk van hun nieuwe kantoor. De geïntegreerde lasering met hun naam maakte het plaatje compleet.

Media

Name
youtube

Bulik 2.0 - Bulkbox Connect

Body

Door een omschakeling in hun business model, keek BULIK 2.0 uit naar een oplossing om contactloos items uit te wisselen en te ontvangen.Hun POS & print items zijn vrij volumineus & daardoor koos men voor onze volumekampioen; Bulkbox Connect. Deze ‘connect’-versie is voorzien van een elektrisch slot en kan dus vanop afstand in een app-applicatie geopend worden. Klanten of leveranciers worden zo op hun wenken bediend & kunnen ten allen tijde leveren of ophalen.