eSafe pakt prijs voor snelgroeiende Belgische technologiebedrijven

eSafe pakt prijs voor snelgroeiende Belgische technologiebedrijven

 

Duurzame, efficiënte ‘last mile’ oplossing

Leon Renson (CEO eSafe): “Deze award is een confirmatie dat wij met eSafe naast een duurzaame oplossing ook de meest gewenste ‘last mile’ oplossing bieden. Onze pakketbrievenbussen vormen een integraal deel van de online aankoopervaring; mensen wensen hun pakjes succesvol thuis te ontvangen en niet naar koerierdienst specifieke afhaalpunten of lockers te moeten afhankelijk van waar ze bestellen. Elk gebouw heeft zijn brievenbus, wij maken daar graag een bus van waarin iedereen naast de brieven ook de pakjes kan ontvangen. We bieden zowel voor commerciele als residentiele gebouwen de oplossing die best past op vlak van functionaliteit en design. Wij slaan dus succesvol de brug tussen functionaliteit en design, én introduceren software en elektronica in de traditionele brievenbussector. 

Het succes van eSafe is het resultaat van de inspanningen van een hecht team. Dat team kan door onze sterke groei trouwens ook nog extra mensen gebruiken op softwaregebied; zij komen terecht in een no-nonsensebedrijf dat uitdagingen verwelkomt en mensen verantwoordelijkheid geeft.”


eSafe maakt het een pak eenvoudiger

De online verkoop kende de afgelopen jaren een boost, maar de brievenbussen kunnen niet volgen. Online kopen is gemakkelijk, maar niet als je vervolgens toch de baan op moet om de aankoop op te halen. Daarom heeft eSafe er zijn missie van gemaakt om een oplossing te bieden - voor elk type gebouw - om brieven en pakjes 24/7 thuisgeleverd én opgehaald te krijgen. Mét oog voor design, want de oprit of inkomhal is nu eenmaal het visitekaartje van elk gebouw.
De duurzame en roestvrije aluminium brievenbussen zijn ontwikkeld met oog voor stijl en detail, wat terugkomt in het strakke ontwerp en de weggewerkte sloten. De pakketbrievenbussen worden afgewerkt met een kwalitatieve poederlak, beschikbaar in alle RAL-kleuren


Deloitte’s 2022 Technology Fast 50

De Technology Fast 50 is een jaarlijkse selectie van de 50 snelst groeiende en innoverende technologiebedrijven, gesticht en met hoofdkwartier in België. Ondernemingen die een technologie-gerelateerd product ontwikkelen en de afgelopen 4 jaar een substantiële inkomstengroei kenden, kunnen deelnemen en maken kans om op de lijst genomineerden te komen als één van de 50 snelstgroeiende technologiebedrijven in België. 

De 2022 Technology Fast 50 award werden uitgereikt op 27 oktober tijdens het ceremoniële Fast 50 event bij Deloitte Gateway. Naast de award voor snelste groei is er ook een award voor Most Sustainable Growth (continue groei de afgelopen jaren) en wordt in 9 categorieën ook telkens een winnaar uitgereikt. Bedrijven in de technologiesector die nog geen vier jaar actief zijn, kunnen deelnemen in de Rising Star-categorie. De jury quoteert daar op omzetpotentieel en schaalbaarheid.