eSafe & Kortrijk Xpo slaan handen in elkaar voor veilige najaarsedities van Architect@Work

eSafe & Kortrijk Xpo slaan handen in elkaar voor veilige najaarsedities van Architect@Work

Om de komende elf edities van hun ‘Architect@Work’ vakbeurzen coronaproof te kunnen organiseren, sloeg Kortrijk Xpo onder andere de handen in elkaar met Besafe. Onder die merknaam lanceerde eSafe als Belgische fabrikant van pakketbrievenbussen eerder dit jaar hygiënetotems met ontsmettende handgel, mondmaskers en handschoenen. Die stelt eSafe voor elke editie van het architectenvakevenement ter beschikking.

Heel wat vakbeurzen zien hun 2020 editie in rook opgaan, maar Architect@Work – een internationaal vakbeursconcept waar (interieur)architecten wereldwijd de nieuwste trends en materialen kunnen spotten – pakt dit najaar uit met elf 100% coronaproof edities. Dat kan mede dankzij de steun van eSafe. De Belgische fabrikant van pakketbrievenbussen, actief onder de vleugels van de Renson groep, lanceerde bij het uitbreken van de Coronacrisis in een zuil die als stijlvol meubelstuk kan dienen om bezoekers showrooms, winkels, woonzorgcentra en ziekenhuizen aan de inkom te voorzien van een mondmasker, handschoenen en ontsmettende handgel.

“Het design van de BeSafe totems past ook perfect in het concept van de Architect@Work beurzen,” verduidelijkt eSafe zaakvoerder Leon Renson. “We zijn blij dat we Kortrijk Xpo daarmee kunnen ondersteunen in de extra maatregelen die ze moeten nemen om hun internationaal rondreizende architectenbeurs Coronaproof te helpen organiseren. Zeker omdat we ook zelf standhouder zijn en er dus alle baat bij hebben dat de komende edities kunnen plaatsvinden.”

Hannelore Caenepeel van organisator Kortrijk Xpo is blij met de samenwerking met BeSafe voor de komende 11 edities van Architect@Work. “De totems zorgen er mee voor dat we ons beursconcept over heel Europa volgens de opgelegde richtlijnen kunnen organiseren. Ze zullen vanaf 9 september tot en met 12 december achtereenvolgens mee de dienst uit maken in Kopenhagen, Rotterdam, Parijs, Berlijn, Wenen, Milaan, Nantes, Wiesbaden, Stuttgart, Barcelona en Brussel.”

De BeSafe totem kende intussen al veel bijval bij architecten en eigenaars van kantoorgebouwen en bedrijfsshowrooms omdat het een stijlvol & stevig alternatief biedt voor de goedkopere kartonnen plastic alternatieven die nu de markt overspoelen. Naast het BeSafe verhaal floreert eSafe momenteel ook met zijn gamma pakketbrievenbussen. Het bedrijf noteert momenteel een forse groei wat duidelijk wijst op een stijgende vraag naar leveringen voor thuis of op het werk.

Meer info? www.my-besafe.be