De eSafe Wall: hét visitekaartje van je inkomhal

De eSafe Wall: hét visitekaartje van je inkomhal

De inkomhal is traditioneel hét visitekaartje van je appartement of meergezinswoning. Met de eSafe Wall is er nu ook een oplossing voor de aflevering en het ophalen van pakjes via de inkomhal van een appartement of een meergezinswoning. 

De eSafe Wall combineert meerdere functies in één: elektrische brievenbussen, eSafe pakketvakken, deurbellen en videofoon. Het laat je tevens toe items uit te wisselen met je medebewoners of derden. De sleutel hoef je dus niet meer onder de deurmat te schuiven.

De Wall is moduleerbaar op basis van de beschikbare ruimte of de gewenste stijl en is verkrijgbaar in een RAL-kleur naar keuze. Personalisaties met hout en spiegelinvullingen zorgen voor ongelimiteerde creativiteit. Je kan hem zowel binnen als buiten plaatsen.

"De eSafe Wall matcht door zijn moduleerbaar karakter volledig met de look en feel van elke inkomhal."

Ook voor bedrijven kan dit interessant zijn. Als bedrijf kan je je werknemers ontzorgen door hun online bestellingen op de werkplek te laten leveren zonder de receptie lastig te vallen. Met een eSafe voor de deur kan de afhaling door klanten, levering van leveranciers, sleutels uitwisselen, ... allemaal geregeld worden.