De handigste vrijstaande brievenbus: eSafe pakketbrievenbus

Header Image
De handigste vrijstaande brievenbus: eSafe pakketbrievenbus
Header text

De handigste vrijstaande brievenbus: eSafe pakketbrievenbus

Zoek je een staande brievenbus die op je oprit of in je voortuin kan geïnstalleerd worden? Kies je graag voor degelijke kwaliteit met een langere levensduur? eSafe heeft een breed aanbod aan brievenbussen met vrijstaande plaatsing. Ontdek alles over vrijstaande brievenbussen bij eSafe.

Voordelen van vrijstaande brievenbussen

Sommige woningen hebben te weinig plaats voor een staande brievenbus. Denk dan aan smalle straten met een nog smaller voetpad. Voor wie echter het geluk heeft een oprit of voortuin te hebben, is een vrijstaande brievenbus een mooie aanwinst.

Ontdek ons aanbod aan vrijstaande brievenbussen!
 

Past perfect bij je oprit of voortuin

Niets zo irritant als een prachtig huis met een lelijke brievenbus. Maak het visuele plaatje van je woning of gebouw af met een mooie staande brievenbus met een tijdloos design. Als je een oprit of voortuin hebt, ben je veel minder beperkt qua ruimte. Ook je creativiteit kan dan onbeperkt zijn! Je kan kiezen voor een brievenbus met een ietwat antieke uitstraling, of voor een brievenbus met moderne vormgeving, zoals de staande brievenbussen van eSafe.
 

Prachtige eyecatcher

Ook voor appartementen of bedrijven die brievenbussen liever buiten zetten zijn vrijstaande brievenbussen een goed idee. Je kan namelijk je logo als decoratieve toevoeging aanbrengen of op een andere manier de brievenbus aanpassen aan jouw huisstijl. Ook voor zelfstandigen die graag wat zichtbaarder zijn is zo'n vrijstaande brievenbus een onmisbaar element in de visuele uitstraling van de onderneming.
 

Groot genoeg voor post en pakjes

Een bijkomend voordeel van een vrijstaande brievenbus is dat je bij modellen zoals de Dropbox of de Fenix brievenbus het volume kunt aanpassen (Opgelet: Niet bij elke vrijstaande brievenbus kan het volume zelf bepaald worden), waardoor je ook gemakkelijk pakjes kunt ontvangen. Zeker met de kwalitatieve staande brievenbussen van eSafe ben je zeker dat je nooit meer een pakje misloopt omdat je even de deur uit moest.

Nieuwsgierig naar hoe een pakketbrievenbus van eSafe werkt? Lees er meer over op onze website!

Media

Name
eSafe Maxus pakketbrievenbus architect

Title

2 vliegen in één klap: topfunctionaliteit gecombineerd met een strakke look & feel !

Text

GC Architecten uit Meulebeke koos voor onze eSafe Maxus op maat. Dit model matcht perfect met de strakke belijningen in het schrijnwerk van hun architectenbureau.

Dankzij het modulaire karakter van dit vrijstaand model konden ze hun pakketbrievenbus zelf gaan samenstellen. Digitaal- of sleutelslot, naam, logo en/of huisnummer gegraveerd in combinatie met LED verlichting, ... Het is allemaal mogelijk !

Staande brievenbussen voor elk gebouw

Vrijstaande brievenbussen zijn niet enkel geschikt voor huizen met een lange oprit, maar ook voor verschillende soorten gebouwen en allerlei doeleinden! Denk dan aan een brede module voor een appartementsgebouw of een mooie eyecatcher voor het gebouw van je bedrijf.
 

Woning

Natuurlijk is een prachtige staande brievenbus altijd een goede optie voor een woning waar er genoeg plaats is voor een grotere brievenbus. Met zo'n grote brievenbus kun je gemakkelijk verschillende soorten post ontvangen. Je bent namelijk veel minder beperkt in volume. Daarbij kan je er ook voor kiezen om een pakketbrievenbus te installeren.

Een brievenbus met pakketvak is enorm handig als je wel eens een pakje laat leveren, maar niet constant thuis kunt zijn. Met een eSafe pakketbrievenbus worden je pakketten altijd thuis geleverd, zelfs wanneer je een paar dagen op vakantie bent. Je hoeft niet meer na het werk nog snel langs het postkantoor rijden: eSafe zorgt ervoor dat de pakketjes op jou wachten, en niet omgekeerd.

Naast staande brievenbussen biedt eSafe ook oplossingen voor andere type woningen. Geïnteresseerd in een pakketbrievenbus die je aan de muur kan bevestigen? Bekijk ons aanbod aan opbouw-brievenbussen.
 

Appartementen

Bij appartementen denk je misschien spontaan aan brievenbussen in een kleine inkomhal. Het is echter ook een mogelijkheid om van je appartementsbrievenbus een vrijstaande brievenbus te maken. Zo kan de eSafe Wall zowel binnen als buiten geïnstalleerd worden. Perfect voor appartementsgebouwen met kleine inkomhallen die wel nog steeds kwalitatieve brievenbussen willen met voldoende mogelijkheden, zoals een videofoon en pakketvakken.
 

Bedrijven

Ook voor bedrijven is een vrijstaande brievenbus handig. Niet elke onderneming beschikt altijd over een onthaalmedewerker die alle post en pakketten kan ontvangen. Zeker als je bedrijf af en toe wat grotere pakketten ontvangt, zal de bezorger heel opgelucht zijn bij het zien van je pakketbrievenbus! Hij kan dan namelijk makkelijk het pakket veilig bij de brievenbus deponeren en zijn ronde verderzetten.

Neem een kijkje in ons aanbod voor zowel multi-user als single-user brievenbussen.

Alle mogelijkheden bij eSafe

Onze brievenbussen van aluminium passen bij elk gebouw. Daarnaast bieden we heel wat opties aan zodat je staande brievenbus helemaal bij jou past.
 

Personaliseerbaar

Bij eSafe kan je jouw staande brievenbus helemaal personaliseren naar jouw voorkeuren. Het aluminium  wordt voorzien van een poedercoating dat in alle RAL-kleuren beschikbaar is. De mogelijkheden zijn dus (bijna) eindeloos! Daarnaast kan je ook een huisnummer laten aanbrengen of op een andere manier ervoor zorgen dat je brievenbus opvalt
 

Bepaal het volume

Ontvang je enkel af en toe een klein pakketje? Of passeren er vaak grotere pakketten? Geen probleem! Bij eSafe bieden we brievenbussen aan in verschillende volumes zodat jij de brievenbus vindt die perfect past bij jouw noden en wensen!

Denk dan bijvoorbeeld aan een compacte, budgetvriendelijke Topak of een ruime Bulkbox waar echt al je pakjes in zullen passen. Daartussen hebben we nog andere formaten met verschillende stijlen. Zo kan je ook kiezen voor een Fenix Front brievenbus, waarbij je een apart postvak hebt voor al je brieven.
 

Verschillende sluitingsmechanismen

Je wilt natuurlijk niet enkel een prachtige staande brievenbus, je wilt een veilige brievenbus. Gelukkig bieden we bij eSafe verschillende sluitingsmechanismen aan, op maat van jouw voorkeuren en noden. Heb je graag een simpele brievenbus met valklep? Bekijk onze Dropbox-brievenbus. De postbode deponeert eenvoudig het pakje in de brievenbus en de valklep zorgt ervoor dat het in een afgesloten compartiment terechtkomt, zodat alleen jij nog aan je pakje kan.

Toch liever wat geavanceerder? Kies voor een brievenbus met een digitaal cijferslot. Tijdens het bestellen geef je simpelweg de code mee. De pakketbezorger kan zo de brievenbus openen en je pakket veilig achterlaten.

Ontdek meer over de verschillende sluitingsmechanismen op onze website.
 

Connect

Heb je graag een brievenbus met een digitale upgrade? Kies dan voor een eSafe-brievenbus met Connect-functionaliteit. Met het elektrische cijferslot kan je makkelijk op afstand je pakketbrievenbus openen via de Bticino-app op je smartphone. Een Connect-brievenbus combineert ook een prachtige staande brievenbus met een videofoon. Zo zie je meteen wie er aanbelt.
 

Prijs:
Materiaal:
Beveiliging:
Postwetgeving gekeurd:
Pakketvolume:
Beschikbare kleuren:
 
Dropbox Small
Dropbox Small
€ 895,00 incl. BTW
Roestvrij aluminium
Valklep
Medium
 
 
 
+2000 andere

Indien je jouw RAL kleur hier niet terugvindt, kan je de RAL code doorgeven en lakken we de pakketbrievenbus in het gewenste kleur.

Fenix Top Medium
Fenix Top Medium
€ 1583,00 incl. BTW
Roestvrij aluminium
Valklep
Medium
 
 
 
+2000 andere

Indien je jouw RAL kleur hier niet terugvindt, kan je de RAL code doorgeven en lakken we de pakketbrievenbus in het gewenste kleur.

Fenix Front
Fenix Front
€ 1793,00 incl. BTW
Roestvrij aluminium
Digitaal cijferslot
Large
 
 
 
+2000 andere

Indien je jouw RAL kleur hier niet terugvindt, kan je de RAL code doorgeven en lakken we de pakketbrievenbus in het gewenste kleur.

next prev

eSafe: Laat je pakje op jou wachten!

Gedaan met eindeloos wachten op een pakje. Voortaan wachten de pakjes op jou met eSafe! Bekijk het aanbod op onze website. Er is voor elk gebouw een kwalitatieve oplossing op maat.

Heb je specifieke vragen of nood aan advies? Contacteer ons!

Door te versturen gaat u akkoord met de privacy voorwaarden.