Een slimme brievenbus: dé oplossing voor jouw gemiste pakketten

Header Image
slimme brievenbus pakketten
Header text

Een slimme brievenbus: dé oplossing voor jouw gemiste pakketten

We kennen het allemaal, je bestelt iets online en net wanneer de pakjesdienst aan je deur staat, ben je niet thuis. Dat betekent dat jij weer eens je pakket moet ophalen bij je buren of een omweg moet maken langs het postkantoor. Misschien kom je daar tot de vaststelling dat ze je pakketje kwijtgeraakt zijn! Om die ellende te vermijden, ontwikkelde eSafe dé oplossing: de slimme brievenbus. Ontdek er hier alles over.

Wat maakt een slimme brievenbus zo slim?

Een slimme brievenbus staat 24/7 klaar om jouw pakjes te ontvangen. De bewoner hoeft dus niet aanwezig te zijn wanneer de pakketbezorger langskomt. Jouw bestelling wordt simpelweg door de koeriers in de box gedeponeerd. 

Bij een online bestelling geef je gewoon instructies voor de koerierdiensten mee, zodat de levering vlot verloopt. Dankzij nieuwe technologie verloopt de ontvangst makkelijk én veilig. Bij eSafe bieden wij de brievenbus Connect aan. Via een app op je smartphone kan je dan het slot van de slimme brievenbus openen of je geeft een éénmalige code of wachtwoord mee aan de pakketbezorger of postbode. Op die manier geef jij toestemming aan de koerier om je pakketjes in de box te deponeren. Reken op de kennis en expertise van eSafe en mis nooit meer een pakje!

De vele voordelen van een slimme brievenbus

Naast het enorme voordeel dat je nooit meer een ommetje naar de post of de buren moet maken, biedt een slimme pakketbrievenbus nog tal van pluspunten.
 

Moeiteloos

Hoe vaak per dag check jij de brievenbus om te zien of de postbode al geweest is of klik je op ‘bekijk bestelling’ om je pakje te traceren? Met een slimme mailbox is dat niet meer nodig! 

Bij sommige modellen, zoals de Fenix Connect of eSafe Wall, krijg je zelfs een melding op je smartphone wanneer een pakketje is afgeleverd of opgehaald! Op die manier ben je zeker dat de postbode of koerier is langsgeweest. Blijf je toch thuis, dan word je niet meer nodeloos gestoord door de deurbel. Door de duidelijke instructies is het voor de leverancier volledig duidelijk hoe de slimme brievenbus werkt. Je maakt het jezelf én de koeriers een pak makkelijker!
 

Intuïtief

Hoewel de slimme brievenbus gebruik maakt van hoogstaande technologie, is het gebruik van dit product een fluitje van een cent. Klanten van eender welke leeftijd zijn er steeds vlot mee weg. 
 

Stijlvol

Bij eSafe vinden we het belangrijk dat de slimme brievenbus bij het grotere geheel past. Daarom tekenen we een oplossing uit die bij jou thuis past. Een passende deurbel, gevel- of grondverlichting en huisnummers dragen aan een uniforme look. Daarom bieden we eSafe-klanten een ruime waaier aan mogelijkheden aan. Indien gewenst kan de box ook op maat worden gemaakt met de mogelijkheid om later uit te breiden. Wil je inspiratie opdoen? Check dan zeker onze brochure!
 

Milieuvriendelijk

De levering van pakjes is in de laatste jaren drastisch gestegen. De vele koeriers die onderweg zijn, stoten samen heel wat CO2 uit. Dat heeft uiteraard een impact op het milieu. Met een eSafe-box wordt deze uitstoot ingeperkt. Dat komt omdat zowel de pakketbezorger als jij geen extra kilometers meer moeten afleggen. 

Prijs:
Materiaal:
Beveiliging:
Postwetgeving gekeurd:
Pakketvolume:
Beschikbare kleuren:
 
Brievenbus pakjes zwart Fenix Connect
Fenix Connect
€ 2241,00 incl. BTW
Roestvrij aluminium
Elektrisch slot
Large
 
 
 
+2000 andere

Indien je jouw RAL kleur hier niet terugvindt, kan je de RAL code doorgeven en lakken we de pakketbrievenbus in het gewenste kleur.

pakketbrievenbus Fenix Connect Bticino
Fenix Connect Bticino
€ 4105,00 incl. BTW
Roestvrij aluminium
Elektrisch slot
Medium
 
 
 
+2000 andere

Indien je jouw RAL kleur hier niet terugvindt, kan je de RAL code doorgeven en lakken we de pakketbrievenbus in het gewenste kleur.

Bulkbox Connect
Bulkbox Connect
€ 1691,00 incl. BTW
Roestvrij aluminium
Elektrisch slot
Large
 
 
 
+2000 andere

Indien je jouw RAL kleur hier niet terugvindt, kan je de RAL code doorgeven en lakken we de pakketbrievenbus in het gewenste kleur.

next prev

Ontdek de slimme brievenbussen van eSafe

Een eSafe-klant krijgt steeds een volledig overzicht van onze producten met deskundig advies. Wij werken met de meest kwalitatieve materialen en partners in België. Als nieuwe klant zul je versteld staan van onze allround dienstverlening!
 

De totaaloplossing van eSafe

Of het nu gaat om een vrijstaande box of een ingebouwde pakketbrievenbus met intercom, eSafe staat voor je klaar. Met onze modulaire digitale brievenbussen zorgen we ervoor dat een rit naar het postkantoor verleden tijd wordt. Wat je vraag ook is, eSafe vindt een oplossing!
 

Producten

Particulier, bewoner van een appartement of ceo van een bedrijf? Wat voor klant je ook bent, bij eSafe vind je voor elk wat wils! 
 

Oplossingen voor particulieren

Ben je als particulier op zoek naar een vrijstaande digitale brievenbus? Bekijk dan zeker eens de Fenix of Bulkbox Connect. Deze zijn compatibel met de eSafe Smartpanels die, afhankelijk van het type, over een codeklavier en camera van Bticino beschikken. Ook voor opbouw, inbouw of accessoires kan je bij ons terecht.

Oplossingen voor appartementsgebouwen

Een digitale brievenbus voor een appartementsgebouw is een echte must! De eSafe Wall combineert alles in één: deurbel, post- en pakketvakken, intercom, etc. De wall is volledig moduleerbaar en kan aangepast worden aan de beschikbare ruimte. Om op vlak van software een alles overkoepelend systeem te voorzien, werken we samen met Open Motics. Dankzij dit veilige systeem hoef je nooit meer de sleutel onder de deurmat te bewaren!

Oplossingen voor bedrijven

De eSafe Wall is een echte eyecatcher en kan je bedrijf/zaak in de kijker zetten. Omdat medewerkers tijdens de werkweek meer op kantoor zijn dan thuis, laten ze vaak pakketjes op het werk toekomen. Daarnaast is het ook handig om sleutels uit te wisselen met de poetsploeg, leveringen klaar te zetten voor klanten of leveringen te ontvangen. De eSafe Wall kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Door een eSafe Wall te installeren wordt dit makkelijk geregeld zonder de onthaalmedewerkers lastig te vallen. 

Ontdek onze maxus-reeks: erg populair als single user-model

Klaar voor de brievenbus van de toekomst? Neem vrijblijvend contact met ons op.
 

Door te versturen gaat u akkoord met de privacy voorwaarden.