De beste brievenbussen en pakketbrievenbussen van eSafe

Header Image
pakketbrievenbussen van eSafe
Header text

Ontdek de brievenbussen van eSafe

Zoek je een goede brievenbus om al je post veilig in te ontvangen? Zie je graag moderne, strakke designs die ook nog eens praktisch zijn? De brievenbussen van eSafe combineren een tijdloze stijl met een praktisch pakketvak, zodat jij al je post en pakketten veilig en in stijl kan ontvangen. Ontdek de opties en voordelen.

Moderne brievenbussen mét pakketvak

Brieven en pakketten ontvangen lijkt een simpele zaak, maar toch gaat het bij veel mensen nog mis door slechte kwaliteit of beperkte functionaliteit. Een brievenbus is ook een uitstekende eyecatcher voor een huis, appartement of bedrijfsgebouw. De juiste brievenbussen kopen is dus een belangrijke zaak.

Bij eSafe kan je functionele brievenbussen vinden met pakketvak voor verschillende gebouwen en in verschillende formaten. Dat betekent dat je voortaan altijd voor thuislevering kan kiezen en nooit meer een pakje moet missen.

Lees verder over hoe een brievenbus met pakketvak werkt.

Brochure eSafe

Wilt u graag een volledig overzicht van onze eSafe pakketbrievenbussen?
Download onze overzichtsbrochure & ontdek welk type pakketbrievenbus bij uw profiel past!

Download eSafe brochure

Brievenbussen voor alle gebouwen

Of je nu een huis hebt met of zonder oprit, aannemer bent van een appartementsgebouw of bedrijfsleider die de werknemers een extraatje wil aanbieden, eSafe heeft de geschikte brievenbus voor jou. We hebben verschillende soorten brievenbussen in ons assortiment, allemaal met een handig pakketvak voor al je pakjes.
 

Vrijstaande brievenbussen

Voor woningen met een oprit of voortuin is een staande brievenbus een goede keuze. Vrijstaande brievenbussen hebben heel wat voordelen. Staande modellen komen vaak in grotere formaten waardoor ze perfect zijn voor pakketjes. Je ontvangt gemakkelijk verschillende soorten post: brieven, folders, pakjes. Voor kleine zelfstandigen is er ook de optie om leveringen te laten ophalen via een pakketbrievenbus.

Daarnaast is een vrijstaande brievenbus een mooi visitekaartje voor je woning. Met een extra huisnummer en gravure begroet je postbodes en bezoekers op een stijlvolle manier. Het zijn zo’n details die de stijl van je woning echt afmaken!

Ontdek ons aanbod aan vrijstaande brievenbussen.

Opbouw

Heb je geen brede oprit? Dan zijn er verschillende opbouw-opties waar je voor kan gaan. Zo'n opbouwbrievenbus zien we wel vaker in verschillende stijlen in het straatbeeld. Ze worden gemakkelijk aan een gevel of poort bevestigd en bestaan dus ook met pakketvak!

Zo kan je de eSafe Shopperbox gemakkelijk aan je voordeur bevestigen zodat je kleine en middelgrote pakjes thuis kan ontvangen. Handig als je niet altijd thuis bent en geen andere veilige plekken hebt waar het pakje kan worden achtergelaten.

Bekijk hier hoe de Shopperbox in zijn werk gaat:
Shopperbox Digital Pakketbrievenbus
 

Media

Name
Shopperbox Digital

Title

Shopperbox Digital

Text

De Shopperbox Digital is ideaal voor online kopers die al een brievenbus hebben.

U kan de Shopperbox op 2 manieren gebruiken:

  • U kan deze enkel als pakketbus gebruiken om enkel pakjes te ontvangen.
  • Of u kan deze gebruiken als pakketbrievenbus met uitneembaar brievenbovenstuk. 

Dankzij het digitaal cijferslot is retourneren van pakjes of het uitwisselen van bepaalde zaken perfect mogelijk!

Inbouw

Bij eSafe hebben we ook inbouw-opties voor woningen met een prachtige design poort en eventuele bestaande smart panels. Kies voor een inbouwdeur of Boxis brievenbus en ontvang al je pakjes gewoon op je thuisadres! Heb je nog geen smartpanel? Dan bezorgen wij je het ideale type voor jouw woning en noden: met of zonder apart postvak en/of codeklavier. Maar onze kwalitatieve brievenbussen kunnen ook geïntegreerd worden in bestaande smart home-technologie. Zo moet je niet voor een compleet nieuwe brievenbus gaan, maar kan je toevoegen wat jij nodig hebt.

Appartementen: eSafe Wall

Voor appartementen heb we een speciale, modulaire brievenbus ontwikkeld: de eSafe Wall. Met dit modulaire brievenbussysteem kies je zelf wat je nodig hebt:

  • Aantal postvakken
  • Aantal pakketvakken
  • Smart-technologie
  • Codeklavier

Zo geef jouw bewoners niet enkel een veilige optie om pakketten te ontvangen, maar ook een stijlvol element in de inkomhal of buiten. De inkomhal van een appartementsgebouw is namelijk een belangrijk visitekaartje voor je gebouw. Met een stijlvolle, moderne brievenbus zet je meteen de juiste toon voor een bezoek.
 

Grote brievenbussen voor bedrijven

Voor bedrijven zijn brievenbussen ook belangrijk. Ze zorgen ervoor dat facturen juist aankomen en vormen een essentieel deel van de architecturale vormgeving. Zelfs voor kleine bedrijven is een design brievenbus een goede investering! Op het strakke metaal van een eSafe brievenbus is zeker nog plaats voor de naam en/of het logo van je bedrijf.

Kies uit ons aanbod staande modellen of gebruik de eSafe Wall in de inkom van je bedrijfsgebouw. Er zijn verschillende opties voor single-user en multi-user. Je ontlast er ook je receptie mee. Zij moeten niet meer constant paraat staan om pakjes te ontvangen van een ongeduldige postbode.

Bovendien zijn er nog andere voordelen voor bedrijven. Dankzij de pakketbrievenbus kunnen klanten hun pakjes ophalen na de uren en kan de postkoerier vlotter en makkelijker zijn werk doen. Zeker in ondernemingscentra waar verschillende bedrijven samenzitten, is een centrale pakketbrievenbus met meerdere pakketvakken een uitstekende aanvulling!
 

Media

Name
eSafe Wall bedrijven

Text

O-Forty Business & Meeting Center, Oostkamp 🇧🇪 is uitgerust met onze slimme pakketoplossing voor een zorgeloze levering en afhaling van pakketten. 📦

De eSafe Wall vermindert de belasting van de receptiebalie, maar biedt ook een voordeel voor de medewerkers, zodat zij na werktijd niet meer naar het postkantoor hoeven te gaan. Doordat dezelfde kleur als het schrijnwerk is gebruikt, past de Wall in de moderne en charmante vormgeving van de entreehal.

Ontwikkelaar: Global Estate Group & Architect: Architectuur Govaert & Vanhoutte bvb

De voordelen van een eSafe brievenbus

Zoek je een kwalitatieve brievenbus met extra pakketvak waarbij je design en functionaliteit kan combineren? Dan ben je bij eSafe op de juiste plaats!
 

Pakketvak

Eén van de grote troeven van een eSafe brievenbus is het pakketvak. Geen onnodige ritten meer naar een postpunt om je pakje op te halen. Met een pakketbrievenbus komen je pakjes altijd veilig toe bij jou thuis, in je appartementsgebouw of op het werk. 

Zo'n pakketvak is ook beter voor het milieu. Je vermijdt namelijk heel wat onnodige ritten van de postbode. Deze kan nu simpelweg het pakje deponeren in je pakketbrievenbus, zonder tijd te verliezen aan je voordeur.
 

Verschillende formaten

Of het nu gaat om kleinere pakketbrievenbussen zoals de Fenix Top Small, een grote brievenbus zoals de Maxus 1100 of de modulaire eSafe Wall, bij eSafe krijg je altijd een kwalitatieve pakketbrievenbus om al je pakjes mee te kunnen ontvangen.

Je hebt dus ook heel wat keuzemogelijkheid. Zo kan jij het ideale formaat vinden voor jou. Ontvang je meestal kleine pakjes met onderdelen? Dan moet er misschien geen grote blok in je voortuin staan en kan je plaats houden voor andere dingen. Wie echter wel vaker grote pakketten laat leveren, zal bijzonder blij zijn met de Maxus-reeks.

Prijs:
Materiaal:
Beveiliging:
Postwetgeving gekeurd:
Pakketvolume:
Beschikbare kleuren:
 
Fenix Front
Fenix Front
€ 1793,00 incl. BTW
Roestvrij aluminium
Digitaal cijferslot
Large
 
 
 
+2000 andere

Indien je jouw RAL kleur hier niet terugvindt, kan je de RAL code doorgeven en lakken we de pakketbrievenbus in het gewenste kleur.

Pakketbrievenbus muurtje Maxus sleutelslot
Maxus 1100
€ 2764,00 incl. BTW
Roestvrij aluminium
Digitaal cijferslot
Large
 
 
 
+2000 andere

Indien je jouw RAL kleur hier niet terugvindt, kan je de RAL code doorgeven en lakken we de pakketbrievenbus in het gewenste kleur.

next prev

Roestvrij aluminium

Er zijn heel wat brievenbussen uit verschillende materialen op de markt. Gegalvaniseerd staal, gelakt staal, of zelfs blauwe hardsteen. Deze materialen zijn echter niet zo sterk en durven al snel te gaan roesten of barsten. Daarom kiest eSafe voor roestvrij aluminium. Dit materiaal kan tegen een stootje en blijft er mooi uitzien. Zo gaat je brievenbus lang mee, in weer en wind, pakje na pakje.
 

Personaliseerbaar

Bij eSafe kan je de ideale brievenbus ook nog verder personaliseren. Wat dacht je van een stijlvolle zwarte brievenbus met huisnummer? Of een brievenbus in mooie natuurtinten? Toch liever je favoriete kleur als coating? Bij eSafe kan je kiezen uit alle RAL-kleuren voor je brievenbus. Dat betekent dat je keuze hebt uit meer dan 2000 kleuren

Let wel: voor minder gangbare RAL-kleuren zal je een meerkost moeten betalen.
 

Mis nooit nog een pakje met eSafe!

Onze missie is simpel: dat elk pakje steeds geleverd kan worden, 24/7. Met onze kwalitatieve brievenbussen met pakketvak is dit zeker mogelijk! Neem een kijkje in ons aanbod aan brievenbussen en vind jouw ideale brievenbus.

Heb je een vraag over onze brievenbussen? Aarzel niet om ons te contacteren.
 

Door te versturen gaat u akkoord met de privacy voorwaarden.